600 TL'ye kadar klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, güzel uygun şık uzun kullanışlı bir klavye önerisinde bulunabilir misiniz? Maksimum fiyat 600 TL, uzun ömürlü olsun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka gamepower overlord tavsiye ederim aktif olarak kullanıyorum numpad tuşları yok ama minimal duruyor şık bence.

Üye
3 HİZMET YILI
Yorum yapan birkaç arkadaşımın aksine gamepoweri kesinlikle önermiyorum(benim tecrübe ettiğim kadarıyla önerilecek hiçbir şeyleri yok) Hydra r6 rgb tavsiye edebilirim. Klavye biraz büyük ama gayet kullanıslı ve şık.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yorum yapan birkaç arkadaşımın aksine gamepoweri kesinlikle önermiyorum(benim tecrübe ettiğim kadarıyla önerilecek hiçbir şeyleri yok) Hydra r6 rgb tavsiye edebilirim. Klavye biraz büyük ama gayet kullanıslı ve şık.
evet bi göz attım baya iyide kanka parasıda güzel ya ortalama 1000 lira vermek biraz fazla geldi bana

knk mekanik klavye degil mi?
evet mekanik klavye

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben de arıyorum 500-600 bandında blue switch ama gamepower almak istemiyorum, hep sıkıntı yarattı bana bu marka

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
500 600 bandındakiler zaten çok iyi değil knk illa sorun yaratıyor
illa sorun yaratır kanka da hep gamepower aldım f/p olsun diye, şu anda da gamepower var ve klavye otomatik olarak büyük küçük yazmaya başladı bazı tuşları algılamamaya veya birden fazla kere algılamaya başladı. o yüzden hiç memnun değilim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu çok güzel bi klavye ben kullanıyorum hissiyat bakımından da gayet iyi açıkcası ben memnunum switch de red switch kullanılmış sesi de gayet hoş

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ASUS TUF GAMING COMBO K1 alabilirsin ben fiyatı ucuzken almıştım şuan 700 felan gösteriyor çok kullanışlı sağlam 600 e düşer alırsın
tek sıkıntısı ışık yerleri biraz sönük geceleri daha iyi gözülüyor 2 kere su doktum klavyeye hala sağlam

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kankam Tam Fiyatlara Hakim Olmasam da Kendimin de Aktif şekilde kullandığım LOGİTECH G213 Full RGB Klavyesini öneririm hiç bir şekilde nerdeyse toz tutmuyor bilek desteği plastik bi şekilde terletmeyen bulunuyor rgb ışıkları için 6 modu var ses ve ekrana bile uyarlıyabiliyorsun ayrıca kendi driver ve müzik açma kapatma gibi tuşlar oyun modu tuşu gibi özellikler taşımak da

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gamepower overlord kullaniyorum sevdim kirmzii switch aldm cok hoş hissiyati kucuk olmasida ayri guzel bence numpadi yok ztn kim kullaniyor ki

Üye
3 HİZMET YILI
gamepower calypso kullanabilirsin ben kullanıyorum, klavyenin bir programı yok ama ışık modları falan klavyenin üstünden yapılıyor. tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Royal kludgeda royal kludgenin kendi ürettiği Switch var (ttc üretiyor), rk bu fiyata alabileceğin en iyi klavyelerden biri, yalnız satan firmanın yani connectgamenin garanti konusunda iyi olmadığı ile ilgili şeyler okudum, alıp almamak size kalmış bir şey, sorumluluk size ait.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sırf ucuz diye de Gamepower, Rampage gibi markaları önermeyin ve tavsiye etmeyin. Bu klavyeler kronik sorunlu ve kullanıcıların büyük bir çoğunluğu da sorun yaşıyor. Aynı şekilde Logitech G213 de kronik sorunlu. 1 sene geçmeden bu klavyeler çöp oluyor, kullanıcı sonra sorun yaşıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gamepower öneririm hocam mavi switch çok sesli oluyor bilginize

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Benim arkadaşımda corsairin bir klavyesi vardı çok memnun 4 senedir falan kullanıyor sıkıntı yaşamadığını söylemişti ben de almayı düşünüyordum ama bütçeden dolayı alamamıştım bakabilirsin modellerine

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben uzun suredır G213 kullanıyorum , gerci fiyatı 750 tl suya karsı vs dayanıklı ve logitech farkı var ortada.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Razer Cynosa V2 öneririm.

Membran bir klavye ama RGB bir klayve yazılımı çok iyi ayrıca Razer Synapse 3 var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...