Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar, güzel uygun şık uzun kullanışlı bir klavye önerisinde bulunabilir misiniz? Maksimum fiyat 600 TL, uzun ömürlü olsun.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Kanka mekanik klavye, değil mi?kanka gamepower overlord tavsiye ederim aktif olarak kullanıyorum numpad tuşları yok ama minimal duruyor şık bence.
evet bi göz attım baya iyide kanka parasıda güzel ya ortalama 1000 lira vermek biraz fazla geldi banaYorum yapan birkaç arkadaşımın aksine gamepoweri kesinlikle önermiyorum(benim tecrübe ettiğim kadarıyla önerilecek hiçbir şeyleri yok) Hydra r6 rgb tavsiye edebilirim. Klavye biraz büyük ama gayet kullanıslı ve şık.
evet mekanik klavyeknk mekanik klavye degil mi?
500 600 bandındakiler zaten çok iyi değil knk illa sorun yaratıyorBen de arıyorum 500-600 bandında blue switch ama gamepower almak istemiyorum, hep sıkıntı yarattı bana bu marka
illa sorun yaratır kanka da hep gamepower aldım f/p olsun diye, şu anda da gamepower var ve klavye otomatik olarak büyük küçük yazmaya başladı bazı tuşları algılamamaya veya birden fazla kere algılamaya başladı. o yüzden hiç memnun değilim500 600 bandındakiler zaten çok iyi değil knk illa sorun yaratıyor
mekanik klavye kanka red,blue ve brown switch seçenekleri var doğru hatırlıyorsamKanka mekanik klavye, değil mi?