Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir klavye almayı planlıyorum ama macrolu güzel, sağlam, uzun süreli kullanıma açık, bütçem 600 TL. Bilgisi olan arkadaşlar, geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Rampage, everese Ahmet Mehmet hamdullah Faruk Hasan Hüseyin markalardan uzak dur. Bu macro işi öyle pahalı bir işte degildir ama ucuzda degildir o yüzden Logitech G serisi ikinciellere bak. Neden? Çünkü yazılım desteği vermek biraz zenginlik ister Logitech'te var bu ayrıca uzun ömürlü kullanım ve gecikmesiz. Örnek bir zamanlar Knight oynardım rakiplerim X7 A4 ya da diger saçma mouseler oynardı minor macrosunda adamlari %50 canla kestigim için eşit serverda bana hile diyorlardi tabii video ile kanıtlamak zorunda kaldım. En yakın rakibim G300 serisi fare kullanıyordu adamla kendi ms ayarlarimi paylaştıgımda adamda çalışmadı peki neden? Çünkü onlarin macrolarinda her tuşu için ayrı entegre degil tek entegre atanmişti fakat benim faremde G502 Pro da ise tuşlaara özel entegre ayrıca donanım kontrollü macro oldugu için birden fazla macroyu aynı anda hiçbir gecikme donma olmadan mükemmel bir şekilde çalıştırabiliyordum ki halada çalıştırıyorum bu da bana milletin para verip aldıgı o minor pedal vsden çok daha güçlü tekrar programlanabilir esnek bir konfor sunuyor. Aynı durum klavyede de geçerli 600 lira çok para değil ama çöpe atma o yüzden Rampage everse Ahmet Mehmet bunlar bizim satmak için sattigimiz markalar daha ucuzu yok çünkü umarım anlatabilmişimdir.