600 TL'ye kadar Steam'den hikâyeli oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
RDR 2 ve CYBERPUNK 2077 (indirimden) The Witcher 3 Wildrunt öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Şuan gizlilik festivali indiriminden oyunlar önerdim hepsi alıp oynadıklarım memnun kaldım.
-Agony unrated paketi
(cehennem teması +18) tr dil var 3tl
-Batman serisinin tüm oyunları paket halinde 15tl tr yama var
-Lucius serisi seytanin çocuğunu kontrol ediyorsun 3oyunu da gayet uygun tr dil var.
-Sniper elit serinin 1,3,4. Oyunları çok cüzi miktarlarda satılıyor şuan kaçırma derim tr yama var
-Far cry 5 60tl ücreti var yanında 3.oyunu da veriyor bir daha bu fiyata düşmez şahsen hikayesi de güzel tr yama var
-Watch Dogs legion güzel indirim almış yoksa önermem tr yama var
-Flatout serisi ful paket 10tl altında şuan
-Grim dawn diablo almaya gücü yetmeyen türkoların buluşma noktası şakasız oyun fena tr yama var
-Hatreo bu oyun nasıl yasaklanmıyor anlamadım zamanın manhuntı gibi bir şey 3tl tr yamasi var muhteşem oyun
-Resident evil 2 1,50tl sadece episode1 iceriyor tum oyun 15tl tr yama var
-Resident evil 7 60tl gibi ücreti var bir daha bu fiyata dusmez çok iyi oyun 8 bunun biraz daha tuzlu hali imkanın varsa ona da bak
-Weird West bu oyun niye konuşulmuyor hiç anlamıyorum mükemmel ötesi bir şey özgürlüğü yapısı muazzam anlatılmaz oynanır tr dil var
Umarım işine yarayan olur.
Önerdiğin Çoğu Oyunu Aldım normalde far cry 5'ide alırdım ancak 3 ve 4 ü kopyala yapıştır yapmışlar :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
control mükemmel oyun. hikayesi çok derin değil aksiyon odaklı ama hikaye oyunu mu evet

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
RDR2 GTA V'ten online dışında her anlamda daha üstün bir oyun. Aksiyon FPS tarzı oyunlar isterseniz Crysis, COD veya Battlefield serisine bakın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bütçen Fazla Ama Ben Yinede Beyond Two Souls Denemeni İsterdim Cidden Çok İyi

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Watch Dogs , RDR2 rdryi oynamadıysan bir kez oynamalısın bence indirimde şuan baka bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...