Seçkin Üye
Bütçem 5000 lira ne önerirsiniz
Oyun ve yayın ikisi bir yapmayi düşünüyorumMakina sadece oyunmu oynayacak ?
Yoksa hem oyun hem canlı yayınmı yapacak ?
Doların düşmesini beklersem hiç alamam bu dönemde düşecek gibi durmuyorbence biraz bekle belki dolar düşer incehesap buraya bak güzel hazır sistemler oluyo
Ön arastırmanı yap dolar düşünce yapıştır ama 5k nın üzerine 4 k daha eklenebilirse şayet oyun ve yayın için sağlam pro bişeyler çıkartırsınbence biraz bekle belki dolar düşer incehesap buraya bak güzel hazır sistemler oluyo
Masaüstü düşünüyorumMasaustu mu Laptop mu
5K nin ustune nasil 4K ekleyim bi bu kadar daha ekle diyorsun tas catlasa 6 olur.Ön arastırmanı yap dolar düşünce yapıştır ama 5k nın üzerine 4 k daha eklenebilirse şayet oyun ve yayın için sağlam pro bişeyler çıkartırsın
İnce hesap itopya arasi gidip geliyorumda kafama yatan bisey bulamadim daha fiyatlar cok ucuk 1 ay once bile alsaydim kardaydimincehesap sitesinden araştırmayı dene çok uyguna bulabiliyorsun
Ne kadarda araştırsa bazı parçaları ya sabredip bekleyecek ucuza almak için veya direk alıp getirtirecek. Ama şu durumda en güzel yatırım yastık altı dolar düşene kadar hiç bir şeye bakmıyoruz.incehesap sitesinden araştırmayı dene çok uyguna bulabiliyorsun
katılıyorum +++Ne kadarda araştırsa bazı parçaları ya sabredip bekleyecek ucuza almak için veya direk alıp getirtirecek. Ama şu durumda en güzel yatırım yastık altı dolar düşene kadar hiç bir şeye bakmıyoruz.
Ve bu yatırımı keyfin için alıyorsan bilmem . Ama güzel bir makina toplanıp paylaşımlı 3 ekran ile canlı yayın ve oyun yayını yaparak güzel gelir elde edersin zaman alacaktır. Ama bir google *** reklamına bakar.
Tek tek daha ucuza geliyor bazı parçalar ama hazır sistemde genel olarak daha ucuzNe kadarda araştırsa bazı parçaları ya sabredip bekleyecek ucuza almak için veya direk alıp getirtirecek. Ama şu durumda en güzel yatırım yastık altı dolar düşene kadar hiç bir şeye bakmıyoruz.
Ve bu yatırımı keyfin için alıyorsan bilmem . Ama güzel bir makina toplanıp paylaşımlı 3 ekran ile canlı yayın ve oyun yayını yaparak güzel gelir elde edersin zaman alacaktır. Ama bir google *** reklamına bakar.
Asus ROG Strix Intel Z370-HBütçem 5000 lira ne önerirsiniz
Aynı zamanda yayın yapacagı için yeterli gelmeyecektir. Ping yer.Asus ROG Strix Intel Z370-H
Üzerine İnşa edebilirsin
Anakart 1750 tl
16 GB 2*8 4000mhz Ram 1200 tl
i5 8. Nesil işlemci 1500 tl
Kasa ve soğutma için 500 tl yada 1000 tl daha ayırman gerekir yani 5 bin 6 bin arasına bu ideal bir toplama olur bence![]()
Katılıyorum.5000 liraya ikisi bir arada sistem zor bu yıl kullanirsin ama ilerleyen zamanlarda canli yayin yaparken sıkıntı çıkarabilir ikisi bir arada sistem icin min. 10000 gozden cikarmalisin
5000 e bence yayin yapilabilir guzel bir sistemle5000 liraya ikisi bir arada sistem zor bu yıl kullanirsin ama ilerleyen zamanlarda canli yayin yaparken sıkıntı çıkarabilir ikisi bir arada sistem icin min. 10000 gozden cikarmalisin