Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6000 e iphone 8 alabilirsin kankam 7 lere de güncelleme gelmeyecek artık diye biliyorum eğer 8 in 0 ları 6000 i aştıysa poconun yeni telefonları f/p olarak çok uygun onlara göz atabilirsin
Şuan da kullandığım Samsung Galaxy A31 telefonum var. Gayet memnunum ve hatta belki o fiyatlarda bile değildir (aldığımda 1 sene oldu 2600TL idi.). arka kamerası 48MP ön kamerası 12MP depolama alanı 128GB 60 Hz ekranı var. Çerçevesiz ekran ve kolay kullanımı. Eksisi belki biraz fazla büyük olması. Pantolon cebime tam sığmıyor biraz dışarıda kalıyor.
Huawei Mate 20 Lite al depolama alanı 64 GB bana yeterli geliyordu 4 GB RAM var pil gücü 3750 mAh. Ön kamerası 24 MP yani özellikleri tek tek saymama gerek yok bence kendinde girip bakabilirsin 4200 gibi bir fiyatı var değişiklik gösterebilir fiyatı bunu alırsan 1800 TL cebine kalıyor onunla da dilediğin şeyi yapabilirsin fiyat performans ürünü ben özelliklerine bakıp almıştım bundan 3 yıl önce 3 yıl boyunca da hor kullanmama rağmen götürdü şimdi babam kullanıyor tek sorunu hoparlör cızırtı yapıyor o kadar.
İndirimleri takip edersen Redmi note 10 pro almanı tavsiye ederim. Performanslı bir model. Oyun canavarı. Pubg ve moba gibi oyunlarda takılma ve ısınma olmadan oynatıyor.
sanırım son 1 haftada 6bin bandını geçti ama samsung m52 tam bir fiyat performans yaklaşık 1 ay once 5.5a aldım 7lik telefonların özelliklerine sahip diyebilirim