64 bit pubg yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pupg lite indirdim kurulum yapmıyor. ayrıca vpn si tayland olackmış sanırım. türkiye de çalışmıyormuş. kurulumunu bilen varsa yazabilirmi
Post automatically merged:

control atl delete tuşlarıyla görev yöneticisini açın bakın gameloop 32 bit yazıyor. bana 64 bit lazım windows 10 için , ayrıca pupg lite kurulumunu bilen yazsın. benim pc güçlü bir pc özel film işleme proğramı kullanıyorum oldukça ağır bir programda bile sorun çıkarmıyor.

lütfen bana laf yetiştirmeye çalışmayın. soruma cevap olacak yardımlarınızı bekliyorum. şimdiye kadar önerilenleri fazlası ile yaptım. ayrıca windows sanal belleğide 20gb olarak artırdım. biraz rahatladı. bu bilgisayar ve özelliklerden deneyebilirsiniz tavsiye ederim

64 bit game lop lazım ya da lite nasıl kurulur türkiyede
64 bit gameloop diye birşey yok sadece en az 4gb ram sahibi olman yeter
burdan pubg lite indirebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
6 HİZMET YILI
pupg lite zararlı yazılım bulundu diyip çıkış yaptırıyor kapatıyor.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Pchunter yüjkle kernel module en alta in önce kprocess.sys unload et sonra pchunterar64.sys unload et sonra sorun cözülür yada arkada cheat enginr gibi program aciksa kapa

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Maalesef pubg lite grafik ayarlarını en düşüğe aldığınızda rezalet bir görüntü alıyorsunuz. Fakat kasma sorunu %70 gideceğini düşünüyorum ve muhtemelen gitmiştir. Drop veya buna benzer şeyler olabilir herkeste oluyor hemen hemen... Pubg mobile grafiği daha iyi bana göre ama yapacak bişey yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...