Geçen gün aldım , açık alanda hemde kalabalık neyse laptopa bağlıyorum ordan müziği son seste açıyorum ortalığı inletiyor seste hiç bozulma yok düşün , bass da hiç fena değil öneririm . Öyle dandik birşey değil bu arada hafif değil hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir . Piyasayı iyi araştır ama .
Geçen gün aldım , açık alanda hemde kalabalık neyse laptopa bağlıyorum ordan müziği son seste açıyorum ortalığı inletiyor seste hiç bozulma yok düşün , bass da hiç fena değil öneririm . Öyle dandik birşey değil bu arada hafif değil hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir . Piyasayı iyi araştır ama .
Bunu senmi söylüyorsun ? dediği şey doğru eğer hoparlor dandikse ses arttırılınca ses patlar bozulma olur amacın laf etmek olmasaydı anlardın sen mesaj kasıyorsun bana kalırsa
Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kaliteli mi JBL Go’ya bir göz atmanı öneririm.
O fiyatlara çok kaliteli bir ses beklememen gerekir, bir de kablosuzsa daha sıkıntılı.
Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kaliteli mi JBL Go’ya bir göz atmanı öneririm.
O fiyatlara çok kaliteli bir ses beklememen gerekir, bir de kablosuzsa daha sıkıntılı.
Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir . Benim bildiğim 3 hoparlör türü var ( 1 ) Fişe takılarak çalışan ( 2 ) 5 volt usb ile çalışan ve ( 3 ) 5 volt usb ile şarj olan taşınabilir hoparlörler . Şimdi sözü geçen 1 ve 2 tarzı hoparlorlerden söz ediyorum çünki önerdiğim hoparlör 2. tarzdaydı sen ise jbl go dan söz ediyorsun ki taşınabilir onun ses kalitesiyle benim söz ettiklerimin kalitesi farklı , teknemi kayıkmı gibi olur . Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir , işini bilen bir hoparlor satıcısına sor derim .