65TL kablosuz höperlör almaya değermi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaslar içinizde alan yada memnum kalan varmı? Paraya değermi?

Screenshot_20190201-190048_Chrome.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ares Bir Seçimdir
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
alma kardes ses seviyesi %25 olunca normalde biraz arttirdikdan sonra ses berbatlasiyo tavsiye etmem

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu tür şeyler elektronik eşya pazarlarında çok daha makul fiyatlara bulunuyor örnek verecek olursak Samsun Rus pazarı, Adana Amerikan bit pazarı.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Geçen gün aldım , açık alanda hemde kalabalık neyse laptopa bağlıyorum ordan müziği son seste açıyorum ortalığı inletiyor seste hiç bozulma yok düşün , bass da hiç fena değil öneririm . Öyle dandik birşey değil bu arada hafif değil hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir . Piyasayı iyi araştır ama .

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

Geçen gün aldım , açık alanda hemde kalabalık neyse laptopa bağlıyorum ordan müziği son seste açıyorum ortalığı inletiyor seste hiç bozulma yok düşün , bass da hiç fena değil öneririm . Öyle dandik birşey değil bu arada hafif değil hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir . Piyasayı iyi araştır ama .
Reyis herkes yazmış berbat bi sne iyi yazmışsın helal be :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Reis Böyle Höperlör Çok Meraklıysan Biraz Daha Bekle Daha Güzelini Al Ama İllede Bunu Alıcam Dersen Sana Kalmış

Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI

Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kaliteli mi :uwot:JBL Go’ya bir göz atmanı öneririm.
O fiyatlara çok kaliteli bir ses beklememen gerekir, bir de kablosuzsa daha sıkıntılı.

evet?
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ses kalitesi çok berbat oldugundan dolayı önermiyorum.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kaliteli mi :uwot:JBL Go’ya bir göz atmanı öneririm.
O fiyatlara çok kaliteli bir ses beklememen gerekir, bir de kablosuzsa daha sıkıntılı.

Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir . Benim bildiğim 3 hoparlör türü var ( 1 ) Fişe takılarak çalışan ( 2 ) 5 volt usb ile çalışan ve ( 3 ) 5 volt usb ile şarj olan taşınabilir hoparlörler . Şimdi sözü geçen 1 ve 2 tarzı hoparlorlerden söz ediyorum çünki önerdiğim hoparlör 2. tarzdaydı sen ise jbl go dan söz ediyorsun ki taşınabilir onun ses kalitesiyle benim söz ettiklerimin kalitesi farklı , teknemi kayıkmı gibi olur . Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir , işini bilen bir hoparlor satıcısına sor derim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...