3 Haz 2018 #1 c3mil C Onaylı Üye Katılım 25 Eki 2017 Mesajlar 54 Tepki puanı 11 Ödüller 8 Yaş 28 8 HİZMET YILI 6K'lık Twitter Hesabım Çalındı Nasıl Geri Alabilirim. yardımcı olursanız sevinirim
3 Haz 2018 Yasaklandı #2 WoLLeG W Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2015 Mesajlar 1,054 Çözümler 1 Tepki puanı 245 10 HİZMET YILI Şifremi unuttum tarafımdan alabilirsiniz Not : Telefon numarası yada eposta yada bir bağlantı ile giriş yapmanız gerekir .
Şifremi unuttum tarafımdan alabilirsiniz Not : Telefon numarası yada eposta yada bir bağlantı ile giriş yapmanız gerekir .
3 Haz 2018 Konuyu başlatan #3 c3mil C Onaylı Üye Katılım 25 Eki 2017 Mesajlar 54 Tepki puanı 11 Ödüller 8 Yaş 28 8 HİZMET YILI umudos26' Alıntı: Şifremi unuttum tarafımdan alabilirsiniz Not : Telefon numarası yada eposta yada bir bağlantı ile giriş yapmanız gerekir . Genişletmek için tıklayın ... epostama ve telime uyarı gelmeden değiştirilmiş kullanamıyorum
umudos26' Alıntı: Şifremi unuttum tarafımdan alabilirsiniz Not : Telefon numarası yada eposta yada bir bağlantı ile giriş yapmanız gerekir . Genişletmek için tıklayın ... epostama ve telime uyarı gelmeden değiştirilmiş kullanamıyorum
3 Haz 2018 Yasaklandı #4 WoLLeG W Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2015 Mesajlar 1,054 Çözümler 1 Tepki puanı 245 10 HİZMET YILI cemil55' Alıntı: epostama ve telime uyarı gelmeden değiştirilmiş kullanamıyorum Genişletmek için tıklayın ... Aynı şekil şifremi unuttum kısmından yapabilirsiniz
cemil55' Alıntı: epostama ve telime uyarı gelmeden değiştirilmiş kullanamıyorum Genişletmek için tıklayın ... Aynı şekil şifremi unuttum kısmından yapabilirsiniz
3 Haz 2018 #5 BaboPrince B Onaylı Üye Katılım 11 Şub 2016 Mesajlar 139 Tepki puanı 33 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Ticket atarsan veya doğrulamaya düşürebilirsen alabilirsin
3 Haz 2018 Konuyu başlatan #6 c3mil C Onaylı Üye Katılım 25 Eki 2017 Mesajlar 54 Tepki puanı 11 Ödüller 8 Yaş 28 8 HİZMET YILI BaboPrince' Alıntı: Ticket atarsan veya doğrulamaya düşürebilirsen alabilirsin Genişletmek için tıklayın ... nasıl yapacağım
BaboPrince' Alıntı: Ticket atarsan veya doğrulamaya düşürebilirsen alabilirsin Genişletmek için tıklayın ... nasıl yapacağım
3 Haz 2018 Moderatör #7 `XMaze^^ X #Ri Coder Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1,111 Çözümler 2 Tepki puanı 2,542 Ödüller 12 Yaş 9 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap detaylar burda kardeşim adamların dediğini yap gerisi kolay
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap detaylar burda kardeşim adamların dediğini yap gerisi kolay
3 Haz 2018 #8 BaboPrince B Onaylı Üye Katılım 11 Şub 2016 Mesajlar 139 Tepki puanı 33 Ödüller 8 10 HİZMET YILI cemil55' Alıntı: nasıl yapacağım Genişletmek için tıklayın ... Twitter mail veya bi şekilde ulaşıp yardım alman lazım
cemil55' Alıntı: nasıl yapacağım Genişletmek için tıklayın ... Twitter mail veya bi şekilde ulaşıp yardım alman lazım
3 Haz 2018 Konuyu başlatan #9 c3mil C Onaylı Üye Katılım 25 Eki 2017 Mesajlar 54 Tepki puanı 11 Ödüller 8 Yaş 28 8 HİZMET YILI 'XMaze^^' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap detaylar burda kardeşim adamların dediğini yap gerisi kolay Genişletmek için tıklayın ... tüm her yolu denedim olmuyor kafayı yicem
'XMaze^^' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap detaylar burda kardeşim adamların dediğini yap gerisi kolay Genişletmek için tıklayın ... tüm her yolu denedim olmuyor kafayı yicem
3 Haz 2018 Yasaklandı #10 Perfo P Banlı Üye Katılım 28 Şub 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 13 10 HİZMET YILI Twitter'a Bir Destek Mail'ı yolla ve Her Bilgini Ver Hesapla İlgili Değişmeden Önce ki Şifrende dahil O Hesabın Sana Ait Olduğu İle İlgili Birkaç Kanıtın da Varsa Belki Sana Şifre Sıfırlama Linki Verebilirler. Denemekten Zarar Gelmez.
Twitter'a Bir Destek Mail'ı yolla ve Her Bilgini Ver Hesapla İlgili Değişmeden Önce ki Şifrende dahil O Hesabın Sana Ait Olduğu İle İlgili Birkaç Kanıtın da Varsa Belki Sana Şifre Sıfırlama Linki Verebilirler. Denemekten Zarar Gelmez.
3 Haz 2018 #11 hasaneyldrm Uzman Üye Katılım 21 May 2018 Mesajlar 156 Tepki puanı 33 Ödüller 6 Sosyal 8 HİZMET YILI ticket için kimliğini yanında tut yeter
3 Haz 2018 #12 YouNeverKnow Y Onaylı Üye Katılım 7 Şub 2016 Mesajlar 78 Tepki puanı 10 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Sosyal medya hesapları çok sıkıntı ya ben en yakın arkadaşıma dahi şifremi falan girerken göstermiyorum artık kimseye güvenilmez hale geldi
Sosyal medya hesapları çok sıkıntı ya ben en yakın arkadaşıma dahi şifremi falan girerken göstermiyorum artık kimseye güvenilmez hale geldi