Arkadaşlar selam kulaklık sipariş ettim ve 7.1 ozeligi nedir ne işe yarar nasıl aktif ederim kücük bir bilgi verme şansınız varmıdır teşekür ederim. ve sizce bu kulaklık iyimidir sipariş ettim.
7:1 kulaklıklar özellikle fps oyunlarda ses kasmayı ve filmlerde de keyfi arttırır çok ince sesleri bile duyabilirsin arka ön sağ sol gibi sesleri duyabiirsin ancak piyasada gerçek 7:1 kulaklık bulmak biraz zor.
Kulaklığı bilmiyorum ama 7.1 demek mesela normal kulaklıkta ses 2 yerden gelir 7.1 de ses kasarken 7 ayrı yerden gelen sesleri alabilirsin yani cs pubg gibi oyunlarda 7.1 olmazsa olmaz yanlız cs go için 7.1 i aktif etmek için cs go daki ses ayarlarından stereo kulaklık kısmını 5.1 surraund ses olarak değiştirmen gerek
Kullanan arkadaş varmı bunu soracağım 2 soru varda cızırtı yapıyor mu kulaklık orturma yernde silikolar yumuşakmı sertmi ayrıca ortam sesleri nasıl tam olarak
Kullanan arkadaş varmı bunu soracağım 2 soru varda cızırtı yapıyor mu kulaklık orturma yernde silikolar yumuşakmı sertmi ayrıca ortam sesleri nasıl tam olarak