Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnternetten ve daha önceki açtığım konular aracılığı ile hem sizlerin önerilerini hem de kendi bulduğum kulaklıklardan bazılarını seçtim. Lakin oldukça kararsız kaldım sizlerden ricam ismini yazacağım kulaklıklardan hangisini önerirsiniz veya 1,2,3 şeklinde sıralarmısınız? nedenleri birlikte açıklamada yaparsanız sevinirim.

Kulaklıklar:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bunlar dışında eş fiyatlara sahip ya da fiyat olarak bunlara yakın ama daha iyisi olduğunu düşündüğünüz kulaklıklarıda yazabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gamepower magnus v2 bi bak bence güzel kulaklık ben kullanıyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Aralarında tabii ki fujini öneririm hem fiyat konusundan hem de performans açısından yeterli seviyede ve gerçekten mikrofonu da gayet yeterli seviyede kulaklığın ses sürücüleri zaten anlatmaya gerek yok bass ve tizleri güzel veriyor

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1 hyperx
2 steelseries
3 logitech

kalite olarak aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum ama hyperxi diğer 2 sinden bir tık önde görüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
HyperX Cloud Alpha: Bu kulaklık, hem oyun hem de genel kullanım için popüler bir seçenektir. 50 mm sürücülere sahiptir, sağlam yapıya ve rahat bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, ses kalitesi ve mikrofon performansı da beğenilmektedir.

SteelSeries Arctis 5: Arctis 5, çevresel ses desteği ve rahat bir tasarıma sahip olmasıyla dikkat çeken bir oyuncu kulaklığıdır. Ses kalitesi iyi, RGB aydınlatma ve programlanabilir tuşları bulunmaktadır.

Razer Kraken Tournament Edition: Bu kulaklık, THX Spatial Audio desteğiyle dikkat çeker. 50 mm sürücülere sahiptir, ses kalitesi iyidir ve rahat bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, mikrofonunun da iyi performans gösterdiği söylenebilir.

Logitech G432: G432, uygun fiyatlı bir oyuncu kulaklığıdır. 50 mm sürücülere ve 7.1 surround ses desteğine sahiptir. Genişletilebilir mikrofonu ve rahat yapısıyla kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.

Corsair HS50 Pro: HS50 Pro, uygun fiyatlı bir seçenek olup 50 mm sürücülere sahiptir. Ses kalitesi iyidir ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca, mikrofonunun ses iletimi de başarılıdır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
rampage favory 7.1 kullanıyorum gayet verimli çok iyi bir kulaklık tavsiye ederim dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hyper x abi ben cloud 2 wireless kullanıyorum aşırı memnunum tabi bunun senin önerdiğin modellerle ilgisi yok :brainfree:

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hyperx cloud marka kulaklıklar genelde çok başarılı oluyor ben hyperx öneririm oyun performansı gerçekten başarılı önerebiliceğim kulaklık hyperx cloud

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
SteelSeries ile Logitech arasındayım ama sanırım SS alır gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk Monster Kulaklıklar Çok hoş, hem ses kalitesi ve mikrofonu iyi hem de günümüz ekonomisi için daha uygun çok param var diyorsan Kablosuz gaming kulaklıklar var çok fazla iyi kalite onlara bak.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arctis1 kesinlikle tecrübe konusuyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bence razer blackshark v2 x almalısın dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...