Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
James Donkey 711 kullanıyorum 190tlye almıştım 7.1 i var ses kalitesinden memnunum müzik de dinliyorum her türlü oyunu da oynuyorum kulağı ağrıtmıyor yumuşak pedleri var tavsiye ederim tam f/p ürünü
Belki daha mantıklı gelir söyleyeyim dedim.. "Anker Soundcore Life Q10" marka kablosuz kulaklığı alabilirsiniz, dahili mikrofonu var bass boost özelliği var ve gerçekten aşırı derecede güçlü bir bass'ı var. Sadece 5 dakika şarj ile 5 saat kullanım süresi veriyor tamamen şarj etmeniz durumunda ise 60 saat kullanım süresi var.. Tabii bass' boosted özelliğini açarsanız bu biraz düşüyor. En güzel tarafı istersen kablo ile kullan istersen bluetooth ile, telefonun ile de kullanabilirsin ayrıca çift cihaz desteği de var yani 2 cihazda aynı anda kullanabiliyorsun..
Monster'in Pusat Gaming Headset Lite Kulaklığı Var , Tek Kötü Yanı Uzun Kullanımda Terleyebilirsin birde hafif kulağını ağrıtabilir eğer uzun süre pc başında kullanırsan (10-11 saat gibi)