7.2 zulu Wall - ESP gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
HİLEYİ YÖNETİCİ OLARAK AÇTIM. GIRDIM OYUNA AIMBOT FALAN CALIŞIYOR AMA WALL HACK AÇILMIYOR MİNUMUM YAPTIM GRAFIGI MAKSİMUM YAPTIM FLN TEKRAR INDIRDIM HACKI GENE OLMADI.
  WİNDOWS 8.1 KULLANIYORUM

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
8.1 kullanıcılarının ben dahil bazılarında bu problem var CauS problem pc nizde diyor ama diger 8.1 ler kullanıyor ve PC de problem yok 2 ay oldu alalı Laptopu

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ImmoRTalTURK' Alıntı:
8.1 kullanıcılarının ben dahil bazılarında bu problem var CauS problem pc nizde diyor ama diger 8.1 ler kullanıyor ve PC de problem yok 2 ay oldu alalı Laptopu

Hile Projesini kodlayan kişi benim Windows 8.1 Pro kullanıyorum Bende Gram sorun yok Yaparkende Sorunsuz olsun diye ugraşıyorum Yani kardeş Çalışmıyorsa Zorlamıyıcaksın Bende burada sende çalışmıyor diye kendimi paralayamam . Siz böyle sorun var dedikçe bu işten soguyoruz Yapasımız gelmiyor o yüzden çalışmıyorsa bende çalışmadı de geç Hile çalışmıyor dedigin zaman sinirleniyoruz Çünki bu işte bir Emek var !

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
LeftSpace kardesim harika bir is cıkartmıssınız ama sorun bizde bizdeki soruna çözüm isteriz bea :)

Üye
10 HİZMET YILI
AYNI SORN BENDEDE VAR GENCLER WİN 7 HERSEYİ DENEDİM AMA NAME ESP GÖZÜKMÜYOR

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bazı bilgisayarda gözükmüyor boş yapmayın adamlar çalışıp emek verip yapmışlar !

(bende de çalışmıyor)

Üye
10 HİZMET YILI
bende de çalımmadı oyunu sildim en mantıklısı o bence wolf oynayın :) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...