Seçkin Üye
Ba
Banada ozelden gonderebilir misin rica etsem ?eyw cansınn cannnn
Banada ozelden gonderebilir misin rica etsem ?eyw cansınn cannnn
Demekki cok tedbirli oynuyor raporlanmiyor bende anlamadimsisteme düşüyor nasıl ban yemiyor
imkansız değilmiş demek kiknk onu inidirnce yeni sisteminide indirmiş oluyorsun galiba valorant da hilenin imkansız olacağını idda ediyorlar çünkü
Riot anca kostüm çıkarsın :dLazySharp Lux Oynuyor Arkadaşım Ve 0 Level Yenı HESAP açıp hileyi açtı zoom hack ve dodge dışında herseyı kapatıp oynuyor ve 7. ay hala ban yemedı hemde 1 değil 2-3-4 tane farklı hacke geçip dönüp yapıyor sizce ban logları dıye bır sey varmı yoksa sadece oyuncular report edıncemı farkedılıyor merak ettım (plata çıktı)
Ben Kullanıyorum Dostumlazysharpı sen kullanıyormusun ?
legit oynarsan ve oyun 3. parti yazılım olduğunu anlamazsa 10 yıl da olsa yemezsinLazySharp Lux Oynuyor Arkadaşım Ve 0 Level Yenı HESAP açıp hileyi açtı zoom hack ve dodge dışında herseyı kapatıp oynuyor ve 7. ay hala ban yemedı hemde 1 değil 2-3-4 tane farklı hacke geçip dönüp yapıyor sizce ban logları dıye bır sey varmı yoksa sadece oyuncular report edıncemı farkedılıyor merak ettım (plata çıktı)
legit nedirlegit oynarsan ve oyun 3. parti yazılım olduğunu anlamazsa 10 yıl da olsa yemezsin
7 aydır ban yemiyosan kardeşimİşte The Legit Ta Kendisisin Sen Helal Sana