Bajaj Pulsar RS200 büyük motor değil , racing sınıfı için başlangıç motorudur. Racing düşünüyorsan alabilirsin ama almadan önce Hyosung Gt 250R a bakmanı tavsiye ederim. Diğer 200-250cc lik motorlardan daha kalıplı duruşukardeşim küçük motorlardan başlaman öneri yani motorlan şaka olmaz çünkü fazla motor kullanmasını bilmiyorsun galiba o söylediğin motor büyük motorlardan hemen onunla başlamanın tavsif etmem
Dostum aynen senin düşünce yapın ile girdim bende motor dünyasına.Arkadaşlar yakın zamanda bir motor almak istiyorum,geçen sene ehliyeti aldım ancak bu sene motor alma imkanım var.
Sadece ehliyet kursundan öğrendiğim kadarını biliyorum.Tek seferde eğitimi ve sınavı geçtim hiçbir denge problemi veya sıkıntı yaşamadım.
Elimde 70.000 Tl para var,başlangıç olsun-ekonomik olsun-biraz da kendini göstersin diyerekten rs200 de karar kıldım.
2.El almayı düşünüyorum o yüzden bu süreç nasıl işliyor alırken nelere dikkat etmem gerekir yazarsanız sevinirim.
70.000 Tl ye kadar motor önerisine açığım.
R25 veya 600cc yavaştan öğrenArkadaşlar yakın zamanda bir motor almak istiyorum,geçen sene ehliyeti aldım ancak bu sene motor alma imkanım var.
Sadece ehliyet kursundan öğrendiğim kadarını biliyorum.Tek seferde eğitimi ve sınavı geçtim hiçbir denge problemi veya sıkıntı yaşamadım.
Elimde 70.000 Tl para var,başlangıç olsun-ekonomik olsun-biraz da kendini göstersin diyerekten rs200 de karar kıldım.
2.El almayı düşünüyorum o yüzden bu süreç nasıl işliyor alırken nelere dikkat etmem gerekir yazarsanız sevinirim.
70.000 Tl ye kadar motor önerisine açığım.
Eyvallah,expertiz şart zaten dediğim gibi teknik konuda çok az bilgiye sahibim illaki göstermek lazım.Dostum aynen senin düşünce yapın ile girdim bende motor dünyasına.
Bendeki motor sevdası bir başka seviyede, biliyorum ki 600cc'nin üstüne çıkarım, bu yüzden A ehliyetine yazıldım. Çünkü A2 600cc ye kadar izin veriyor.
Eğitimlerde MT-7 sürdüm, inanılmaz zevkliydi. Eğitim devam ederken fiyatların arttığını görünce ben hemen bir tane alayım dedim ve sarı renk 2016 model RS200 satın aldım. 2021 sonlarına doğruydu o zaman totalde 25bin falan vermiştim.
Motoru alırken ekspertize sokmadım, tamamen adamın ettiği yeminlere inandım ama ne hikmetse motorda hiç bir problem çıkmadı, motor kısmına hiç anahtar değmemiş bile temizdi yani. Fakat normal şartlarda, motoru ekspertize sokmak senin yararına olur, bunu mutlaka yapmalısın. Bununda fiyatı 500-1000 arası değişiyor ama ne gerek var deme, sen çok daha fazlasını ödeyeceksin motoru alırken. RS200'de sevmediğim şey, tek silindir olduğu için motorun inanılmaz titremesi ve bu titremeye bağlı olarak motorun zamanla aşınan/gevşeyen vidaları vs. grenajları falan genel olarak çok ses çıkarıyordu. Ben takıntılı biri olduğum için, ses çıkmasın diye grenajların altına çift taraflı bant yapıştırdığım bile oldu ama yok yani. Motorun tek iyi yanı inanılmaz az yakıyor oluşu, bunu da sonraki aldığım motorda çok net anladım. Temmuz 2022 de satışını yaptım ve üstüne kredi çekip kırlangıç kasa R6 satın aldım.
Eğer ben sport seviyorum diyorsan, ucuz alabileceğin makyajlı tek motor RS200 diyebilirim, onunda eksilerini yukarıda anlattım. Her motorun kötü yanı vardır, ben takıntılı olduğum için dert ettim ama çok az yakıyor oluşu seni öğrenme aşamasında rahatlatır. Sport şart değil, naked olabilir diyorsanda NS200 veya NK200 önerebilirim. Her iki motora sahip arkadaşlarım var, tek sıkıntıları bir yere giderken bana yetişemiyor oluşları :d onun dışında mutlular.
Özelden yazdım kanki.Herkes yeni başlayanlar için 125 cc önerir fakat yeni başlayanlar için belirli bir cc aralığı yoktur. Tercihin gerçekten güzel. Mekanik olarak anlayan birisi ile makineyi kontrol ederek alabilirsin. Kuzenim bu işlerden iyi anlar istersen instagramdan yönlendirebilirim seni
Cbr250 ye de baktım ama çoğu eski model ve krank kırma problemi varmış sanırım.Hem yeni model hem ucuz arıyorum açıkçası.bazıları r 25 demiş ama r25 çok yakar onun yerine benimde kullandığım cbr250r yi almanı tavsiye ederim hem bütçenede uyugun hemde çok ağır değil
Kanki naptın ya 200 cc bandında en güçlü motoru önerdinr25 serisine bakabilirsin bütceni biraz zorlayabilir fakat en güçlü bu fiyata en dikkat çeken motor olucaktır yada mt serisine bakabilirsin
Geçen sene temmuz da aldım ehliyeti 0 rs200 düşünüyordum ta o zamandan fiyatı 30000 Tl idi ,almadığıma pişman oldum.Para biriktirerek alabilirim zannetmiştimDostum aynen senin düşünce yapın ile girdim bende motor dünyasına.
Bendeki motor sevdası bir başka seviyede, biliyorum ki 600cc'nin üstüne çıkarım, bu yüzden A ehliyetine yazıldım. Çünkü A2 600cc ye kadar izin veriyor.
Eğitimlerde MT-7 sürdüm, inanılmaz zevkliydi. Eğitim devam ederken fiyatların arttığını görünce ben hemen bir tane alayım dedim ve sarı renk 2016 model RS200 satın aldım. 2021 sonlarına doğruydu o zaman totalde 25bin falan vermiştim.
Motoru alırken ekspertize sokmadım, tamamen adamın ettiği yeminlere inandım ama ne hikmetse motorda hiç bir problem çıkmadı, motor kısmına hiç anahtar değmemiş bile temizdi yani. Fakat normal şartlarda, motoru ekspertize sokmak senin yararına olur, bunu mutlaka yapmalısın. Bununda fiyatı 500-1000 arası değişiyor ama ne gerek var deme, sen çok daha fazlasını ödeyeceksin motoru alırken. RS200'de sevmediğim şey, tek silindir olduğu için motorun inanılmaz titremesi ve bu titremeye bağlı olarak motorun zamanla aşınan/gevşeyen vidaları vs. grenajları falan genel olarak çok ses çıkarıyordu. Ben takıntılı biri olduğum için, ses çıkmasın diye grenajların altına çift taraflı bant yapıştırdığım bile oldu ama yok yani. Motorun tek iyi yanı inanılmaz az yakıyor oluşu, bunu da sonraki aldığım motorda çok net anladım. Temmuz 2022 de satışını yaptım ve üstüne kredi çekip kırlangıç kasa R6 satın aldım.
Eğer ben sport seviyorum diyorsan, ucuz alabileceğin makyajlı tek motor RS200 diyebilirim, onunda eksilerini yukarıda anlattım. Her motorun kötü yanı vardır, ben takıntılı olduğum için dert ettim ama çok az yakıyor oluşu seni öğrenme aşamasında rahatlatır. Sport şart değil, naked olabilir diyorsanda NS200 veya NK200 önerebilirim. Her iki motora sahip arkadaşlarım var, tek sıkıntıları bir yere giderken bana yetişemiyor oluşları :d onun dışında mutlular.
85k civarina bulabilirsin r25iEyvallah,expertiz şart zaten dediğim gibi teknik konuda çok az bilgiye sahibim illaki göstermek lazım.
Yeni motorun hayırlı olsun,bende rs200 de alışıp mt07 yi düşünüyordum.
Post automatically merged:
Özelden yazdım kanki.
Cbr250 ye de baktım ama çoğu eski model ve krank kırma problemi varmış sanırım.Hem yeni model hem ucuz arıyorum açıkçası.
Kanki naptın ya 200 cc bandında en güçlü motoru önerdinMt ler de pahalı bütçem yetişmiyor
Geçen sene temmuz da aldım ehliyeti 0 rs200 düşünüyordum ta o zamandan fiyatı 30000 Tl idi ,almadığıma pişman oldum.Para biriktirerek alabilirim zannetmiştim
Not: Tr de bir şey almaya karar verdiysen iyice araştırın ve geç olmadan alın.Gerekirse kredi çekin ileride ödemesi daha kolay oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?