Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
700 TLye tavsiye etiğiniz oyuncu kulaklığı ses kasmak için Varmı?
hyperx cloud 2 en iyi fps kulaklığıdır indirimde kardeşim dinleme sen arkadaşları ben razer kraken 7.1 chroma da kullandım logitech g432 de steelseries arctis 5 te bunlarla kıyasladığımda açık ara farkla hyperx cloud 2 fpste önde
Arctis 3 kullanıyorum zamanında 360TL ye almıştım şimdi uçmuş. Çok kaliteli bir kulaklık Terleme yapmıyor kumaş pedi var sağlam ses veriyor bir de dolby atmos alırsanız tadından yenmez.
eğer indirim beklersen cloud2 alabilirsin veya bütçeni biraz arttırarak. ikinci el takıntın yoksa ikinci el alabilirsin cloud2. bende corsair void pro var güzel kulaklık fakat pek hoşuma gitmedi kafama tam oturmuyor biraz fazla geniş eğer bu modeli alacaksan dikkat etmelisin kafa yapına.
bence 700 tl lik bütçeyle bir kulaklık alma 200 tl lik kulaklığım vardı 500 tl lik kulaklıkla aynı performansı veriyodu istersen düşük bütçeli bir kulaklık arayabilirim