Seçkin Üye
Ben Kredi Cekerdim ev alırdım evlenirdim araba alırdım cocuk yapardım eğlencenin dibine vururdum.
haklısın dostum en iyisi monster cek altına diz ekipmanı pubgMoruk çekerdim altıma en iyi oyuncu bilgisayarı ve setimi, bakardım keyfime.
Doktor olursan kolay veya mühendis. ayrıca mühendis ve doktorlar daha fazla para alıyorlar8.000Tl biraz zor olur bence
Ee 1 ay idare edicen8k ile İstanbul da anca 1 gün yaşarsın sonra para bitti.
Kardşm Galiba obezitesin. ? 2500lira yemek ne8K İle İstanbulda Rahat Yaşaman Zor. Bekarsan Yaşarsın Evet ama Bir Aile İçin Çok Zor. Şahsen Bekar Olarak Düşünürsek Aylık 5k İhtiyaçlarımı giderir 3K yi Sürekli Kenara Atarım Acil Durumlar İçin. Eğer Acil Bir Durum Çıkmazsa, 10 Ayın Sonunda Yaklaşık 25-30K Param Olmuş Olur. Kendime Abartısız Hoş Bir Araba Alırım. Ardından da Biriktirmeye Devam Ederim... 2-3 Senenin Sonunda Çoğu İstediğim Mütevazı Şeyi Elde Etmiş Olurum.
Harcama Hesaplaması (5K'dan):
+1000 Lira Kira (Eeee, İstanbuldasın Ortalama Bunu Alalım.)
+2500 Lira (Güzelinden) Yemek İhtiyacını Karşılasan
+500 Lira Faturalar Etc.
+500 Lira Artar Onun da 200 Lirasını Bir Yardım Kuruluşuna Aylık Olarak Versen
+(Bu Aylık Değil Ama) Yemek Parandan 500 Lira Kısıp O Parayla Kıyafetini Filan Alsan...
+300 Liran Arta Kalır Onunla da Eğlence, Sinema etc.
Not: Biraz Saçma ve Dağınık Oldu Ama Ortalama Bu Şekilde İyi Bir Şekilde Yaşarsın
Yanına güzelinden yazdım. Ofiste çalışıyorsan genellikle dışarıda yemek zorunda kalıyorsun. İstanbulda da kalabalık dolu yerlerde bildiğin gibi çorbaya 5-10 lira arası ödüyorsun.Kardşm Galiba obezitesin. ? 2500lira yemek ne![]()