Ram 8 gb 1 adetHocam ramlerin durumu nedir SSD yerine ram takviyesi tavsiye ederim ve işlemciyi mutlaka değiştirin
maalesef durumum yoküstüne birşeyler daha koyarsan daha iyileri var dostm atarımda istersenn
Hocam hdd , sdd sorunum yok. Ekran kartım sabit kalsa, ram işlemci anakart güncellesem bi faydası olur mu?dostum ne kadar kaç tb ssd istiyorsun
biraz sert olacak hocam kusura bakma ama lol ve valo için 8-9k pc toplamak yerine o parayı yakıp ısın derimMerhaba arkadaşlar, oyun olarak sadece LoL Valorant oynuyorum, harici oyun oynamıyorum. Sistem özelliklerim:
LoL'de kasma vb. sorunlar oluşturdu. Sistemi yenilemem lazım. Kasam, ekran var. İşlemci, anakart, RAM ekran, kartı önerisi olarak bilgilerinize ihtiyacım var.
- i5 3 nesil işlemci.
- RX550 ekran kartı.
- 256 GB SSD var.
Sadece LoL ve Valo içinse, ekran kartı değilde işlemciye harcamalısın bence.Merhaba arkadaşlar, oyun olarak sadece LoL Valorant oynuyorum, harici oyun oynamıyorum. Sistem özelliklerim:
LoL'de kasma vb. sorunlar oluşturdu. Sistemi yenilemem lazım. Kasam, ekran var. İşlemci, anakart, RAM ekran, kartı önerisi olarak bilgilerinize ihtiyacım var.
- i5 3 nesil işlemci.
- RX550 ekran kartı.
- 256 GB SSD var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?