Çözüldü 8 Ball Pool PC 20MB Hata Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Dostlar oyunu yaklaşık 2022'in sonlarına doğru oynamıyorum o zamanlar normalmış gibi bilgisayardan oyunu oynuyordum hile ile ama şu an dün başladığım için oyunu LD Player'a yükledim fakat bana 20 MB hatasını verdi bunu nasıl çözebilirim ? tam anlamanız için resim bırakıyorum Not; LD Player'da her ne kadar boş alan olsun varsa ya da dolu hepsini denedim verilerine kadar sildim yine de işe yaramadı

kIVqnX.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence blue stacks yada memu uzerinden dene ben onlarda oynuyorm sorunsuz

Çözüm
Üye
1 HİZMET YILI
Bence blue stacks yada memu uzerinden dene ben onlarda oynuyorm sorunsuz
Şaka falan değil dimi ciddi soruyorsun bunu hocam, yani ne yapmam lazım peki onlar da oynamam için bir kaç video izledim şu bunu yap BlueStack ya da Memu telefon ayarını Samsung 12 vb gibi yaparsan çalışır gibi videolar gördüm ama işe yaramadı, sizin taktiğiniz nedir bu durumda ? yani direk bunları yükleyip bir şey yapmadan mı oynuyorsunuz

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şaka falan değil dimi ciddi soruyorsun bunu hocam, yani ne yapmam lazım peki onlar da oynamam için bir kaç video izledim şu bunu yap BlueStack ya da Memu telefon ayarını Samsung 12 vb gibi yaparsan çalışır gibi videolar gördüm ama işe yaramadı, sizin taktiğiniz nedir bu durumda ? yani direk bunları yükleyip bir şey yapmadan mı oynuyorsunuz
Evet ben direkt bluestack kullanıyorum hic bi ayar yapmadan oto aciliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...