8 bin TL'ye oyuncu koltuğu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar, güzel bir PC topladım. Masamı aldım. Tüm ekipman tamam lakin koltuk eksik. İnternetten bakıyorum ama e-ticaret sitelerdeki yorumlar gerçekçi değil. Bana öyle bir koltuk lazım ki IKEA'nın styrspel rahatlığında olsun istiyorum. Biraz tipi de iyi olsun ama önemli olan konfor benim için. Önerebileceğiniz koltuklar nelerdir? Bütçe 7-8 bin TL.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
O bütçe aralığında alacağınız zirve gaming koltuk kesinlikle "Hawk kumaş" olacaktır hocam.Aşırı rahat her boy+kiloya göre ürünleri mevcut.

Üye
2 HİZMET YILI
geçen sene 4000 liraya hawkın gamer koltuğunu tercih ettim.Şu anda kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim ama kumaş seçiminizi iyi yapmalısınız.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hawk al derim rampage çabuk kırılıyor bende rampage var bide otururken bir yerin düzleşmiş gibi hissediyon

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
xDrive TORYUM kullanıyorum tavsiye ederim. oturma yeri biraz dar ama rahatlık açısından çok iyi bence.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Xdrive markasını kesinlikle öneriyorum bende xdrive kasırga modeli var çok sağlam dayanıklı bir koltuk tavsiye ediyorum uzun süre kullanırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hawk v5 kullanıyorum. Kesinlikle memnunum 1 yılı geçti. Kendi sitesinde şuan 6400 tl

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
rampage almada ne alırsan al koltuk soyuldu döner kırıldı

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hawk fab c4 yada medley m4 tercih edebilirsin. Fab c4 kumaş - Medley m4 ise yarı deri yarı kumaş. Benim tercihim kumaş olmasından yana sen araştırıp zevkine göre karar verebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...