Onaylı Üye
baya iyi olmuş elinize sağlık
Moderatörün son düzenlenenleri:
yeni üyelik sistemi hakkında bir bilgi varmı konu linkini atarmısınız?Trade Hub
Trade Hub sistemimiz birkaç gün önce açıldı ve artık alım-satım yapabilirsiniz.
Trade Hub Trade gönderme alanı daha güvenli alım- satım yapmanız için size sağladık.
Ekli dosyayı görüntüle 87158
Hileler (Yeni UI)
Tüm kullanıcılarımız için yeni UI artık kullanımda ve Hileler kısmından giriş yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 87159
Ekli dosyayı görüntüle 87160
Nasıl Kullanılır Videomuz:
Sosyal Medya
Artık sosyal medya hesaplarınızı profil sayfanızda ve Postbit alanınızda gösterebilirsiniz. Düzenlemek için Sosyal Medya alanını ziyaret edin.
Ekli dosyayı görüntüle 87156 Ekli dosyayı görüntüle 87161
Simgeye tıkladığınızda, sizin için kopyalanacaktır.
Güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda düşüncelerinizi duymak isteriz. Güncellemelerin içeriği, kullanıcı deneyimi üzerindeki etkileri, uygulama performansı ve güvenliği gibi konuları ele alabilirsiniz. Ayrıca, güncellemelerin genel gidişatı hakkında fikirlerinizi ve önerilerinizi de paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/yeni üyelik sistemi hakkında bir bilgi varmı konu linkini atarmısınız?
what can i trade?Trade Hub
Trade Hub sistemimiz birkaç gün önce açıldı ve artık alım-satım yapabilirsiniz.
Trade Hub Trade gönderme alanı daha güvenli alım- satım yapmanız için size sağladık.
Ekli dosyayı görüntüle 87158
Hileler (Yeni UI)
Tüm kullanıcılarımız için yeni UI artık kullanımda ve Hileler kısmından giriş yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 87159
Ekli dosyayı görüntüle 87160
Nasıl Kullanılır Videomuz:
Sosyal Medya
Artık sosyal medya hesaplarınızı profil sayfanızda ve Postbit alanınızda gösterebilirsiniz. Düzenlemek için Sosyal Medya alanını ziyaret edin.
Ekli dosyayı görüntüle 87156 Ekli dosyayı görüntüle 87161
Simgeye tıkladığınızda, sizin için kopyalanacaktır.
Güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda düşüncelerinizi duymak isteriz. Güncellemelerin içeriği, kullanıcı deneyimi üzerindeki etkileri, uygulama performansı ve güvenliği gibi konuları ele alabilirsiniz. Ayrıca, güncellemelerin genel gidişatı hakkında fikirlerinizi ve önerilerinizi de paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.