- Yasaklandı
-
Mesela ??yanlış bilgi dolu
Mayıs'ta değil Haziranın 1'inde. Matematik ve fen 3 ile değil 4 ile çarpılıyor. Türkçe'de de çoğu okuduğunu anlama.Mesela ??
karıştırmış olamazmıyım şunu düzelt dersin düzeltirim lütfen yanlışlarımı bildirinMayıs'ta değil Haziranın 1'inde. Matematik ve fen 3 ile değil 4 ile çarpılıyor. Türkçe'de de çoğu okuduğunu anlama.
Post automatically merged:
Bende sınavla tutturamayınca adrese dayalı gittim.
Sınav zordu ama değilmi ??Mayıs'ta değil Haziranın 1'inde. Matematik ve fen 3 ile değil 4 ile çarpılıyor. Türkçe'de de çoğu okuduğunu anlama.
Post automatically merged:
Bende sınavla tutturamayınca adrese dayalı gittim.
Matematik Türkçe Fen aynı katsayıya sahipMatematik ve Türkçe aynı puan diye biliyordum. Ya ben yada sen yanılıyorsun. Onun dışında sınava girecekler için güzel konu. Neye göre çalışacaklarını bu sayede öğrenirler. Sanki biraz geç kaldın bu konu için ama olsun. :gelisirabii:
Sözeli zaten fullersin çok sıkıntı çıkmaz@ALiS027 sözel bölüm kolaydı bana göre. Fende orta seviye. Matematikten hepsini salladım. 5 doğru çıktı
O kadar da küçümseme üniversite sınavı ve liseye geçiş sınavını karşılaştırsana biÇalışana kolay yha, O kadarda zor değil bence.
Durumunuz varsa özel okula gidin yoksa projelerinizle başvurun burs isteyin bu sistemde açıkta kalabilirisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?