Troll konu açmak yasak!

ÖNCESİ
2018 meslek lisesi çıkışlı şıkları random atmış yks grafiği sonrasında grafik tasarım okuyan genç

SONRASI:
grafik tasarımı bitirmiş ve 2022 de yks girip derece yapmış hukuk fakültesi okuyan genç
arkadaşlar merbaha benim çalışmadan önceki seneye kadar ne temelim ne deneyim hatta kitap yüzüne bakmıyordum lisede şu şu kitap isteniyor alınacak dendiğinde alırdım aldıktan sonra evin köşesine fırlat ordan birdaha çıkmaz ben kayseride önlisans grafik okuduktan sonra işsiz kaldım bundan ötürü sınava girdim bu notu almak için sadece 1 yıl çabaladım ben size şunu şunu yapın diye birşeyler vızıldamıyacam ama nasıl ne yapacagınız hakkında bilgiler sunacagım öncelikle şu temelim yok matematik yapamıyorum diyip sözele eşit ağırlığa geçen bircok insan gördüm abi bu fikir ve düşünceden kurtulun (bir sonraki konuda buna benzer bilgiler paylaşacağım.) size şunu söyleyim bunu bir hoca söylemişti 4 işlemi yapabiliyorsan temelin vardır derdi ilk önce kendime klasik haftalık nasıl çalısacagımı ve kaç saat olacagını yazdım ve o yaptıgım programa düzenli olarak gittim pazar günleri izin günümdü o günü boş geçirip film oyun falan diyip ama haftada çalıştıgım günlerin analizini yapardım herkes gibi matematikte sorun cıktıgını farkettim düşündüm evde online eğitim yerine yüzyüze eğitimin faydası dokunur mu acaba dedim bilemediğim soruları yorumlara yada internet sayfaları yerine kanlı canlı hocaya sorarım dedim ve mantıklı geldide diyip dershaneye yazıldım ama pişman oldum nedeni ise şu dershane sınıfa daha girmeden önce müdürle konusup kayıt etmek için konusma safhasında iken bir düşünmüştüm ortamda ders çalışıyor motivasyon olur rehber hocaları var aylık 2-3 benim istatisliğimi falan ölçüyor hocalar genç öğrencilerle iyi kaynaşır sohbet eder dedim kayıt oldum sınıfa girdim hata yaptıgımı orada anladım hocaları veya dershaneyi bir köşeye bırakıyorum öğrenciler aynı lise yada ilk okul seviyesinde gibi yks umurlarında değil baba parası ile yazılmıs ortam düşürme peşindeler vs. vs. ders arasında sınıftan cıkıp müdüre gittim olayı hiç ağzımda gevelemeden yüzüne açıkça ifade ettim adamların dediğini bir duysanız yanından bile geçmiyordu

buda hazirana kadar düzenli çalışıp ilk dershaneler arası sınav derecem TYT

buda ayt herkes deneme için giriyordu dökülüyorlardı öğrenciler plansızlıktan dolayı
işte böyle konuya devam edecem şimdilik bu kadar buraya kadar okuyan kişilere öncelikle berbat anlatım bozuklulugundan yazım yanlısından veya noktalama işaretlerinden dolayı özür diliyorum ve
gününüzün güzel geçmesini diliyorum
Moderatörün son düzenlenenleri: