(Troll Konu) YKS 2023 & 2024 5TL motivasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Troll konu açmak yasak!
unknown.png
ÖNCESİ
2018 meslek lisesi çıkışlı şıkları random atmış yks grafiği sonrasında grafik tasarım okuyan genç

YKSsss.png
SONRASI:
grafik tasarımı bitirmiş ve 2022 de yks girip derece yapmış hukuk fakültesi okuyan genç

arkadaşlar merbaha benim çalışmadan önceki seneye kadar ne temelim ne deneyim hatta kitap yüzüne bakmıyordum lisede şu şu kitap isteniyor alınacak dendiğinde alırdım aldıktan sonra evin köşesine fırlat ordan birdaha çıkmaz ben kayseride önlisans grafik okuduktan sonra işsiz kaldım bundan ötürü sınava girdim bu notu almak için sadece 1 yıl çabaladım ben size şunu şunu yapın diye birşeyler vızıldamıyacam ama nasıl ne yapacagınız hakkında bilgiler sunacagım öncelikle şu temelim yok matematik yapamıyorum diyip sözele eşit ağırlığa geçen bircok insan gördüm abi bu fikir ve düşünceden kurtulun (bir sonraki konuda buna benzer bilgiler paylaşacağım.) size şunu söyleyim bunu bir hoca söylemişti 4 işlemi yapabiliyorsan temelin vardır derdi ilk önce kendime klasik haftalık nasıl çalısacagımı ve kaç saat olacagını yazdım ve o yaptıgım programa düzenli olarak gittim pazar günleri izin günümdü o günü boş geçirip film oyun falan diyip ama haftada çalıştıgım günlerin analizini yapardım herkes gibi matematikte sorun cıktıgını farkettim düşündüm evde online eğitim yerine yüzyüze eğitimin faydası dokunur mu acaba dedim bilemediğim soruları yorumlara yada internet sayfaları yerine kanlı canlı hocaya sorarım dedim ve mantıklı geldide diyip dershaneye yazıldım ama pişman oldum nedeni ise şu dershane sınıfa daha girmeden önce müdürle konusup kayıt etmek için konusma safhasında iken bir düşünmüştüm ortamda ders çalışıyor motivasyon olur rehber hocaları var aylık 2-3 benim istatisliğimi falan ölçüyor hocalar genç öğrencilerle iyi kaynaşır sohbet eder dedim kayıt oldum sınıfa girdim hata yaptıgımı orada anladım hocaları veya dershaneyi bir köşeye bırakıyorum öğrenciler aynı lise yada ilk okul seviyesinde gibi yks umurlarında değil baba parası ile yazılmıs ortam düşürme peşindeler vs. vs. ders arasında sınıftan cıkıp müdüre gittim olayı hiç ağzımda gevelemeden yüzüne açıkça ifade ettim adamların dediğini bir duysanız yanından bile geçmiyordu 😂 ama müdür düşünceliydi kayıtını iptal edip parayı geri vereceğimi teklif etti ama ben istemedim rehber öğretmenin yanına gidip sınıfı değiştirmesini istedim ayın sonunda tarama sınavı oluyormuş sınavdan sonra değişecegini söyledi şimdi bu sınav türü ne diyorsanız ayın sonuna kadar dershanede yürütülmüş konular dahil kendilerine özel sınav yapılıyordu yazılı gibi bende ayın sonuna kadar sınıfa pek girmeyip hocalardan izin alıp dershanenin kütüphanesine gidip calısırdım ayın sonu geldi tarama sınavına girdim sınavım ortaydı ama beklediğimden daha iyi değildi 4 tane sınıf vardı A B C D diye sıralanmış A en iyi not D en kötü sınıf buda öğrencilere motive sağlıyordu cabalasınlar diye düşünülmüş program açıkcası taktir ettim ama ben C ye düştüm benim için baya kötüydü düşününce rezillerle dolu sınıf daha kötü ne olabilir rehber hocalarla sınıfımı değiştirin bunlarla yapamam zaten önceki aylarda kütüphanede çalışıp bu puanları aldıgımı sınıfa neden girmediğimi net bir şekilde anladıgına rağmen hiçbirşey yapmayarak sınıfa yolladı sınıf ise dersleri umursamayarak c sınıfa zarzor gelip yada sınavda arkadaşından kopya çekerek gelen insanlar vardı arkadaşından farklı sınıfa düşüpte ağlayan kız mı dersin?? ya kısacası sonuç olarak dershane pek umutlanarak bakacağınız yer değil güzel motive sağlamış gibi gözüken yer değil neresi olursa olsun ben evimde sınıf ortamı ve sessizliğe yer olmadığımın sebebinide düşünerek dershaneye kayıt olan kişiyim yoksa dershanedeki öğrenciler ne yaparsa yapsınlar derslere falan girmedim kütüphanede çalıştım anlamadığım konuları etüt aldım dershane dışında paralı canlı online eğitim aldım anlayana kadar kaynak bitiriverdim matematik kaynak bitirme sayım haziranda en son 8 e ulaşmıştı sabah erken kalkardım (tabi bunu herkes söyler :)) günümü sadece derslere odaklanma değil siyaset ekonomi film oyun gibi şeylerede bol bol zamanım olurdu photo_2022-06-05_18-41-36.jpg
buda hazirana kadar düzenli çalışıp ilk dershaneler arası sınav derecem TYT

WhatsApp_Image_2022-06-04_at_17.34.46.jpeg

buda ayt herkes deneme için giriyordu dökülüyorlardı öğrenciler plansızlıktan dolayı
işte böyle konuya devam edecem şimdilik bu kadar buraya kadar okuyan kişilere öncelikle berbat anlatım bozuklulugundan yazım yanlısından veya noktalama işaretlerinden dolayı özür diliyorum ve
gününüzün güzel geçmesini diliyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Benim aklıma takılan şey şudur ki diploma puanın 60 ve ham sıralaman 241. Buraya kadar sorun yok fakat o sıralamada OBP'nin kesinlikle geriye atması gerekirken seni nasıl ileriye attı? Garip değil mi? Ayrıca ilk resimde 105 doğru 12 yanlış yaptığın gözüküyor fakat net sayın 87 olarak gözüküyor. Bunu açıklaman gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Benim aklıma takılan şey şudur ki diploma puanın 60 ve ham sıralaman 241. Buraya kadar sorun yok fakat o sıralamada OBP'nin kesinlikle geriye atması gerekirken seni nasıl ileriye attı? Garip değil mi?
obp aslında daha ileriye atması gerekirdi bence obp 90 olsa daha yüksek olurdu yinede insan garip buluyor evet bunu internette yks hesaplama sitelerinde olusturdugumda aynı sonucu alamıyorum

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
1679996877702.png

Bunu nasıl açıklayacaksın? 105 doğru 12 yanlışın 102 net etmesi gerekiyor.

obp aslında daha ileriye atması gerekirdi bence obp 90 olsa daha yüksek olurdu

Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Nasıl ileri atsın? Senin o sıralama bandındaki milletin OBP puanları 90-100 civarında geziyor ve sisteme hakim olan birisi çok iyi bilir ki bu sıralama bandında OBP'nin geriye atması gerekir.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 88904

Bunu nasıl açıklayacaksın? 105 doğru 12 yanlışın 102 net etmesi gerekiyor.

Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Nasıl ileri atsın? Senin o sıralama bandındaki milletin OBP puanları 90-100 civarında geziyor ve sisteme hakim olan birisi çok iyi bilir ki bu sıralama bandında OBP'nin geriye atması gerekir.
o dershanenin sınav sistemi
obp alakası yok dershanelerde yapılan deneme sınavı yani

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Onu sormuyorum, konuyu değiştirmezsen sevinirim. 105 doğru 12 yanlış nasıl 87 net ediyor? 102 net etmesi gerekiyor.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Onu sormuyorum, konuyu değiştirmezsen sevinirim. 105 doğru 12 yanlış nasıl 87 net ediyor? 102 net etmesi gerekiyor.
Dershane deneme sonuçlarına göz attığımda tek konu sahibinin netleri yanlış gözüküyor geri kalanların normal :D Ayrıca OBP o şekilde seni ileri atmaz 60 diploma notu ile seni 2022'de en az 1-2K geriye atardı çünkü herkes çok iyi yaptı o sınavda. Öğeyi denetle & PDF Düzenle kısmını biraz fazla kaçırmışsın ama başarılarının devamını dilerim.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

bro konu falan değiştirmiyorum obp soruyorsun bende orada yok oldugunu söylüyorum net hakkında boş veya yanlış vardır orayı hiç dikkat etmemiştim yani bana yalancılıkla suç atıyorsan durma atabilirsin

Dershane deneme sonuçlarına göz attığımda tek konu sahibinin netleri yanlış gözüküyor geri kalanların normal :D Ayrıca OBP o şekilde seni ileri atmaz 60 diploma notu ile seni 2022'de en az 1-2K geriye atardı çünkü herkes çok iyi yaptı o sınavda. Öğeyi denetle & PDF Düzenle kısmını biraz fazla kaçırmışsın ama başarılarının devamını dilerim

pdf düzenlemi ciddi misin sen :D

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
bana yalancılıkla suç atıyorsan durma atabilirsin

Yalancıya yalancı denir. Ne denebilir? Her neyse troll konu açtığınızdan dolayı bir tatili kazandınız, vaktinizi anlamlı işlere harcayın. Konu kilit+çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...