Gireceğiniz ilk büyük sınav olacağı için heyecan yapabilirsiniz normal zor olabilir normal. Fakat bu sınav sizden geleceğinizi almanız için değil geleceğinizi kendiniz çizesiniz diye. Biliyorum stres zor zamanlar daralma felan dişinizi sıkın elbet güzelliğini göreceksiniz. Başarılar Dilerim
Kardeşim Türkçe Fen Matematik Aynı Eş Değer Diğerleri Pek Değil Ve Girecek Herkese Başarılar İstekdikleri Liselere Giderler Ve İllaha İyi Yere Zorlamayın Ticarette Güzeldir
Kardeşim Türkçe Fen Matematik Aynı Eş Değer Diğerleri Pek Değil Ve Girecek Herkese Başarılar İstekdikleri Liselere Giderler Ve İllaha İyi Yere Zorlamayın Ticarette Güzeldir
Aynen öyle kardeşim beni iğrenç bir okula attılar 390 puan ile bende özele yazıldım bu sistem kadar iğrenç bir sistem yok
405 puan alan arkadaşım 2 tercihte de açıkta kaldı 3. tercihte Çok Programlı Anadolu Lisesine gitti.
O zmaan notu bakıyorlar kanka
Derslerim iyi olduğu için pek korkum yok aslında
Lgs benim için en başından beri ikinci planda
Denemelerimde fena değil aslında cumartesi günü görücez olmazsa konu açarım
Çok zorla alakası yok be kanka yukarıda sana bilgiyi veriyor yani şöyle a2 + b2 = c2, c2 hipotenüstür diyor senden mantık kurmanı istiyor matematik bu fenim zaten iyi fenden hiç korkum yok sözelde de Türkçe hariç hepsinden fulliyeceğimi düşünüyorum
Türkçeden 1 yanlşım falan çıkar büyük ihtimal