- Moderatör
-
kral intel mi daha iyi yoksa amd miaga bu incehesap tan toplanmış yani bende o siteden aldım gayet güzel genel olarakmı yoksa kasa tekmi ona göre ben bir tane ince hesaptan buldum bakabilirsin güzel yani en güçlü ekran kartı filan var senin seçimin tabi bu arada seçerken i9k seçBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuda ekranBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İnceHesap sistem toplama:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ya amd daha iyide o kasada i7 ile i9 vardı diye dedim zaten ordan siteyi bıraktım kendin seçip toplayabilirsin istersen yani atıgımda güzel sistem tabiki senin tercihinkral intel mi daha iyi yoksa amd mi
eyvallah kral sağ olasınya amd daha iyide o kasada i7 ile i9 vardı diye dedim zaten ordan siteyi bıraktım kendin seçip toplayabilirsin istersen yani atıgımda güzel sistem tabiki senin tercihin
ne demek inşalah sıkıntı yaşamazsın iyi akşamlareyvallah kral sağ olasın
iyi akşamlar dostum <3ne demek inşalah sıkıntı yaşamazsın iyi akşamlar
oyun için amdyi öneririmkral intel mi daha iyi yoksa amd mi
intel render de daha iyi diye biliyorum amd ise oyundakral intel mi daha iyi yoksa amd mi
kral borsacılıktan kaldırıyoruz evellallah yareis 80k ne ben 3tlye poaca alamıyorumneyse itopyadan fln rahat toplarsın işlemci olarak intel daha iyi sanırsam
360hz lik var zaten kral monitör80k ise 3090 olmalı oyun için, işlemci amd öneririm, intel artık iş işlemcisi gibi sanki, fps oyunu oynayacaksan ekran 1 ms gtg (gray to gray) ips panel hz ise 144-240 olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?