Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
23 bin TL'ye monitör dahil oyuncu bilgisayarı önerisi
Pek monitör ismi bilmyorum ama kasayı sıfır alıp dolap letgo gibi siteden 2.el temiz monitör bulursan kasaya daha fazla bütçe ayırabilirsin 1500 lira civarına 2. el 144hz ekranlar bulunuyor ben öyle yapmıştım cidden çok temiz bir ekran geldi
Bu fiyat doğrultusunda NVIDIA tarafında en fazla RTX 3060 Ti olan sistem dizebilirsin. Onun da işine yarayacağını düşünmüyorum, kartın VRAM'i yetersiz ve sıfır RTX 30 serisi alınmaz. Tam anlamıyla bir fiyasko, parasını hak etmiyor. Monitör hakkında bir fikrim yok da bu bütçe doğrultusunda hazır RX 6600, RX 6600 XT, RX 6700, RX 6700 XT'li sistemlere bakılabilir. Hepsi F/P ürünler ve fiyatını sonuna kadar da hak ediyor. NVIDIA kartlardan daha F/P olduğu için önerdim. Bütçen hangisine yeterse artık onu alırsın.
3070 5600 ikilisi gayet işini görecektir ikinci elden 17-18 e düşürürsen tadından yenmez hocam bide 3-4 k 144 monitör aldınmı seni gayet uzun yollar götürür keyfine bakarsın şimdiden hayırlı olsun