Forumda son iki gündür “400–800 TL kazanma” başlıklı paylaşımları gördüm, fakat kimse net bir şekilde anlatmamış. Ben üşenmedim, gidip denedim. Öncelikle şunu bilmenizi isterim: 800 TL’yi çekmek için yaklaşık 1 saatinizi harcamanız gerekiyor. Ayrıca referans linkiyle kayıt olmanız önemli. Neden derseniz, hem fazladan çark çevirme hakkı kazanıyorsunuz hem de 2 kişi davet etme zorunluluğunuz ortadan kalkıyor.
1. Adım:
Size attığım linke tıklayın.
2. Adım:
Profilinizi doğrulamak için yüzünüzün göründüğü bir adet fotoğraf yükleyin. Ardından doğrulama işlemini tamamlayın. Daha sonra sağ alt köşedeki “Görev Merkezi” butonuna tıklayın.
3. Adım:
Çarkı çevirin ve biraz aşağıya inin. “Seste durma” kısmını bulun, sesinizi kapatın ve 15 dakika bekleyin. Bu aşamaya kadar yaklaşık 8 dolar kazanmış olacaksınız.
4. Adım:
Bu noktada parayı hemen çekemiyorsunuz. Sizden 1 ila 3 kişi arasında davet etmeniz istenecek. Bu kısım tamamen sizin kontrolünüzde.
5. Adım:
Sağ alt köşeden profilinize girin, “Para Çek” kısmına tıklayın. Bilgilerinizi girerek kazancınızı çekebilirsiniz.
1. Adım:
Size attığım linke tıklayın.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Karşınıza “Google Play’de aç” veya “Uygulamayı aç” seçenekleri çıkacak. “Google Play’de aç” seçeneğini seçin, ardından yönlendirildiğiniz sayfadan uygulamayı indirip yükleyin.2. Adım:
Profilinizi doğrulamak için yüzünüzün göründüğü bir adet fotoğraf yükleyin. Ardından doğrulama işlemini tamamlayın. Daha sonra sağ alt köşedeki “Görev Merkezi” butonuna tıklayın.
3. Adım:
Çarkı çevirin ve biraz aşağıya inin. “Seste durma” kısmını bulun, sesinizi kapatın ve 15 dakika bekleyin. Bu aşamaya kadar yaklaşık 8 dolar kazanmış olacaksınız.
4. Adım:
Bu noktada parayı hemen çekemiyorsunuz. Sizden 1 ila 3 kişi arasında davet etmeniz istenecek. Bu kısım tamamen sizin kontrolünüzde.
5. Adım:
Sağ alt köşeden profilinize girin, “Para Çek” kısmına tıklayın. Bilgilerinizi girerek kazancınızı çekebilirsiniz.