Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
85 kilo birisi spor yaparak ne kadarlık bir sürede kaç kilo verebilir?
1.72 76 kiloydum 2 aydır düzenli spor yapıyorum haftada en az 3 kere spora gidiyorum sup kullanmıyorum ama protein besleniyorum çok etkili oldu 72 kilo 73 kilo arasındayım ama vücudum toparladı
hocam tabi herkes te farklı ama karbonhidratı az tüketip proteine yoğunlaşırsan ilk aylarda kilo varmem baya artar bunu yanında bir de spor yaparsan eğer 5 6 ay da değişimi sende farkedersin
Beslenmeyi düzeltmeden sabaha kadar da koşsan kilo veremezsin.Ben sporu bırakınca 75 kg,spora başlayınca 85 kg oluyorumTabi 85 olsam da göbek falan yok.Kaslar belirginleşiyor.
bende 90 kiloydum 2 ayda sağlam kilo verdim sabahları aç karnına sirkeli su iç kanka baya yararlı oluyor sonra kardiyo yapcan 1 saat falan eğlimli verirsin
Boy kilo endeksin gayet iyi aslında 178 e 85 kilo çok sorun değil fazla olan yağlarını ve vücudunda tuttuğun suyu atmaya özen göster protein alımını kafein alımını arttırabilirsin biraz koşu bandında yüksekliği 12-15 e alıp 4.5-5 hızda 30-40 dk yürüyebilirsin su tüketimini arttır
Kanka şeker ve karbonhidratı olabildiğince azaltmayı çalış. Sağlıklı beslen cart curt zaten biliyosundur. Kardiyoyu da eğimli yürüşle yapmaya çalış. Ben 88 kilodan 77 kiloya 2-3 ayda düşmüştüm.