şöyle bi sıkıntı cekiyorum combo yapamıyorum adamlara son vuruş laneyi it laneyi dondur falan yapıyorum karakter combo yapmıyor bilen varmı bu konuda yardım edicek F6 dan hepsini acıyorum ayrıca gene olmuyor hatayı bulamadım
şöyle bi sıkıntı cekiyorum combo yapamıyorum adamlara son vuruş laneyi it laneyi dondur falan yapıyorum karakter combo yapmıyor bilen varmı bu konuda yardım edicek F6 dan hepsini acıyorum ayrıca gene olmuyor hatayı bulamadım
Combo sorunu yok güncellemeyle de alakalı değil konu başlığında koskocaman GoS Database ve Kullanımı yazıyo ordan istediğiniz heronun scriptini indirip kullanabilirsiniz ama güncelleme gelmesi gerekiyo core bozuktu fixlenmiş burdan da fixlenmesi gerekiyo.
Combo sorunu yok güncellemeyle de alakalı değil konu başlığında koskocaman GoS Database ve Kullanımı yazıyo ordan istediğiniz heronun scriptini indirip kullanabilirsiniz ama güncelleme gelmesi gerekiyo core bozuktu fixlenmiş burdan da fixlenmesi gerekiyo.
Ben de onu diyorum işte güncellenmesi gerekiyor. Combolarda sorun yok yazmışsın da daha dün sabah gos yeni bi güncellemeyle sorunu çözdü sende nasıl yok?
ilk olarak selamin aleyküm öncelikle şunu söylemek istiyorum hileyi notepad'e inject ediyorum sonra oyuna giriyorum sıkıntı yok gayet güzel ve geldik can alıcı kısmına notepad kapanıyor oyun kapanıyor herşeyi yeniden ypamam gerekiyor bu arada 10 dakika bile sürmüyor kapanması hiç oynayamıyorum gibi birşey ufak bi yardımınızı istiyorum
Post automatically merged:
arkadaşlar oyunun kapanması hakkında bir düşüncem var olabilirmi bilmiyorum ama trojenlerdeki gibi hiç kapanmayan hale getirsek notepad'i yada discord'u