Memory Ui de var knkmemoryui de yok
Memory Ui de var knkmemoryui de yok
9.6 daki ilk gos güncellemesiyle alakalı bi sorun hepimizde var bu problem. @Pikachu7 'nin son güncellemeyi getirmesini bekleyeceğiz.şöyle bi sıkıntı cekiyorum combo yapamıyorum adamlara son vuruş laneyi it laneyi dondur falan yapıyorum karakter combo yapmıyor bilen varmı bu konuda yardım edicek F6 dan hepsini acıyorum ayrıca gene olmuyor hatayı bulamadım
Combo sorunu yok güncellemeyle de alakalı değil konu başlığında koskocaman GoS Database ve Kullanımı yazıyo ordan istediğiniz heronun scriptini indirip kullanabilirsiniz ama güncelleme gelmesi gerekiyo core bozuktu fixlenmiş burdan da fixlenmesi gerekiyo.9.6 daki ilk gos güncellemesiyle alakalı bi sorun hepimizde var bu problem. @Pikachu7 'nin son güncellemeyi getirmesini bekleyeceğiz.
Ben de onu diyorum işte güncellenmesi gerekiyor. Combolarda sorun yok yazmışsın da daha dün sabah gos yeni bi güncellemeyle sorunu çözdü sende nasıl yok?Combo sorunu yok güncellemeyle de alakalı değil konu başlığında koskocaman GoS Database ve Kullanımı yazıyo ordan istediğiniz heronun scriptini indirip kullanabilirsiniz ama güncelleme gelmesi gerekiyo core bozuktu fixlenmiş burdan da fixlenmesi gerekiyo.
bendede aynısıobrwalker var combo space diyor mesela space e basıyorum sadece yürüyor, autoattack enabled diyor ama yapmıyor