Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Win 10 64 Bit kullanıyorum. Lol Externale girdim download dedim yükledi. dediğiniz gibi görev yöneticisinden uygulamayı orda yazdıgı gibi aynısını yazdım 32 bit olarak fakat lol external bölümünden oyuna grince Yeniden Bağlan geliyor açılmıyor. ve Gos da Sürekli "Waiting to Load into Uygulama ismi" Yazıyor. oyunda açılmıyor Lol Internalden girince de güncel değil diyor.. Sürekli aynı hata çözüm söylermisiniz cidden bunaldım 3 gundur yapmaya calısmaktan.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Win 10 64 Bit kullanıyorum. Lol Externale girdim download dedim yükledi. dediğiniz gibi görev yöneticisinden uygulamayı orda yazdıgı gibi aynısını yazdım 32 bit olarak fakat lol external bölümünden oyuna grince Yeniden Bağlan geliyor açılmıyor. ve Gos da Sürekli "Waiting to Load into Uygulama ismi" Yazıyor. oyunda açılmıyor Lol Internalden girince de güncel değil diyor.. Sürekli aynı hata çözüm söylermisiniz cidden bunaldım 3 gundur yapmaya calısmaktan.
sen yine acmıssın bizde acılmıyor bile şaka gibi bende saatlerimi heba ettım windowsun icinden dısından gırıp cıktım araştırdım yok yardımcı olucalar dm atın da kulanak bızde :D -bende loader den sıteye yonlendırıyo sorna gelmıyo hıc bısey

Üye
6 HİZMET YILI
Beyler Hatayı Bilen Yokmu Ya Oyun Bekleniyor'da Kalıyor Enjekt Etmiyor Bi Yardım Edermisiniz.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
I click at MemoryUI to load the GOS and nothing opens, any help?

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hile sorunsuz bir biçimde çalışıyor,yapamayan varsa söylesin video çekip gösteririm
@LeftSpace
1568561186597.png

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum kullanıcı adını girerken kapanıyor gelen kutucuk

Üye
6 HİZMET YILI
Bendede Oyun Bekleniyorda'Kalıyor Coolman Biliyonmu Acaba Nasıl Düzeltcegimi Windows 10 .

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
reis hileyi acıp gırınce oyunda menu gelmıyor shıfte basıyorum hemen uste sarı yazılar ile dll feln yazuyor bılen varmı yardımcı olusun

Üye
6 HİZMET YILI
when i am after the pick champ
the fps .... The game starts on the top of the screen is the complitly This is after the game is loaded it just freeze and the GOS is not working
can some one help me?

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben yükledim oyuna scriple girdim her şey güzel fakat (space) tuşu combo diyor basılı tutuyorum menzilime adam giriyor hala düz vuruş yapıyor nasıl comb yaptıracaz ? menü de bulamadım lütfen yardıım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaş Kaç gündür cevap bekliyoruz. Bİ video paylaşıp göstermek bu kadar zor olmamalı yani. Ne güzel destek oluyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
HTTP Error alanlar için %appdata%\GamingOnSteroids klasörünü siliniz ve giriş ekranında "Remember me" kutucuğunu İŞARETLEMEYİN !

Üye
7 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkürler ama neden bu kadar hevesli yorumlar var anlamış değilim %50 60 değil %100 ban yiyorsunuz, günü haftayı bırak 1 oyun atıp çıkıp ban yazısını görceksiniz. Sırf oyunda iyi olayım hırsına kapılıp main hesabında kullananlar bile var, yazık ediyorsunuz hesaplarınıza illa tecrübe etmek istiyorsanız buyrun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...