Kullanıcı adı admin şifre randomkullanıcı adı şifre istiyor sallıyorum error diyor aga çözümü ne
Hangi orbwalkeri kullanıyosun dostum?Güncellenmiş arkadaşlar bende şuan sorunsuz çalışıyo @Pikachu7 Eline sağlık tekrardan.
teamviewerdan gösterebilirmisinGüncellenmiş arkadaşlar bende şuan sorunsuz çalışıyo @Pikachu7 Eline sağlık tekrardan.
Kanka araştırın diyorsun fakat boş olduğum zaman gerek gosun gerek başka forumlardan okuyorum anti ban hiçbir şeye yaramıyor.Eninde sonunda yine ban geliyor onu engelleyemezsin
1 gündemi ban yemek istersin 1 ay veya daha uzun bir süredemiKanka araştırın diyorsun fakat boş olduğum zaman gerek gosun gerek başka forumlardan okuyorum anti ban hiçbir şeye yaramıyor.Eninde sonunda yine ban geliyor onu engelleyemezsin
1 ay iyiymiş belirtilen süre 1 veya 2 hafta değil mi ?1 gündemi ban yemek istersin 1 ay veya daha uzun bir süredemi
1 aydan fazla süredir oynuyorum hocam oynamayı bıraktım ama 1 ay oynamıştım1 ay iyiymiş belirtilen süre 1 veya 2 hafta değil mi ?
Peki çok mutlu oldum senin adına1 aydan fazla süredir oynuyorum hocam oynamayı bıraktım ama 1 ay oynamıştım