Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
HTTP hatası alıyorum nasıl çözcem

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
When I start a match in lol, when i get in sumoners rift it appears on top in yellow: new.dll error or missing etc etc

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bişi sorucam bu hile ne işe yarıyor biri bi bilgi verebilir mi acaba hortlatıyorum kusura bakmayın :D

Üye
7 HİZMET YILI
benim pc win7 masaüstünü aero yaptım. aktarılacak yani enjekte edilecek programı da yönetici olarak çalıştırıyorum fakat enjekte edildikten sonra program (loader) aşağıda successfully yazısıyla beraber kapanıyor ama oyuna girince script vs çalışmıyor. discorda enjekte ettim olmadı, wmplayere enjekte ettim olmadi pubmonitore enjekte ettim olmadı bunların hepsi 32 bit

Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba Dostum Herşeyi Yerine Getiriyorum Hileyi İnject Ediyorum. Ama Oyuna Gırdıgım Zaman Sc Baslamıyor Sebebi Nedir Hata Flanda Almıyorum Yardımcı Olabilecek Varmı Cok Acil

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba Dostum Herşeyi Yerine Getiriyorum Hileyi İnject Ediyorum. Ama Oyuna Gırdıgım Zaman Sc Baslamıyor Sebebi Nedir Hata Flanda Almıyorum Yardımcı Olabilecek Varmı Cok Acil
kardesim 9.12 guncellemi geldi servere fixlendi bekle , yeni guncel gelicek

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben sitesine girebiliyorum ama , 9.12 uptade bolumune girdikde bisey olmuyo gostermiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...