Moruk windows 10 kullanıyorsan başlangıç butonunun yanında olan arama kısmına %appdata% yazıp entera bas sonra gaming and steroidsi bulup sil tekrar indir verileri tekrar dene ama şuan çalışmıyor zaten 9.12de güncellenince dene olur büyük ihtimal9.11 yamasında çalıştıramamıştım karşılaştığım sorun hakkında forumda bilgi de bulamamıştım kimse yardımcı da olmamıştı umarım 9.12 de aynı hatayı almam yoksa kaderimle baş başa kalıcam yine :adghfjgfj
konu yeteri kadar ilgi görmediği için güncellemeler geç oluyor.Lutfen ama niye bu kadar uzun surdu 9.12 ((
sanirim 18 i gunune zamana çıkar 9.12
nerde kardesim , guncellenmemis gosteriyo bendeScript güncellenmiş şuanki sürümü 9.12.
Allah razi olsun bende denedim calisdiŞuan sitede veya loaderde göstermese de denedim ve çalışıyor.
Dostum söylediklerini yaptım ve çalıştı teşekkür ederim . Bazı kahramanlar pelerin takmaz ..Moruk windows 10 kullanıyorsan başlangıç butonunun yanında olan arama kısmına %appdata% yazıp entera bas sonra gaming and steroidsi bulup sil tekrar indir verileri tekrar dene ama şuan çalışmıyor zaten 9.12de güncellenince dene olur büyük ihtimal
aşşağıya ne yazıyorsunuzAllah razi olsun bende denedim calisdi