Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şuan Kullanan varmı acaba ?

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler bende sorun var hileyi çalıştıramıyorum maça girerken atıyor yeniden bağlan kısmında kalıyor sürekli çözümü bilen var mı
Post automatically merged:

onu hallettim şimdi de menü gelmiyor yardım varmı beyler

Son düzenleme:
Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beyler Dodge neden calismiyor auto dodge calismiyor bende , bilen varsa ayrdim lutfen

Üye
10 HİZMET YILI
beyler ben harfiyen yapıyorum ama hiçbirşey olmuyor. ne menü açılıyor ne script açılıyor . gos loadere girip Discorda enjekte ettim ama yok

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
beyler yourproces yerıne ne yazıyorsunuz öle ben discord .exe yazıyorum arkaada discord acık sonra load discord dior tmm diorum sonra kapanıyor hıle oyuna gırıyorum basıyorum hıcbır şey gelmıor bana yardım edebılecek varmı ya

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba yardım edebilirmisiniz konu açmayı bilmediğimden buraya yazıyorum gos programı açıldığında gospoofer.ui çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sonra programı kapat diyerek devam ediyor giriş yaptığımda ise http/1.0 404 not found bazen ise http/1.1 307 not found diyor yardım lütfen ?

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben ıd bölumune MemoryHackers yazıyorm sıfreyı kafanıza gore yazın dıyo yazıyorm kafama gore ama olmuyo hata dıyo acılmıyo program yardımcı olurmusunuz ?

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Oyuna Girdigim Zaman Menu Gelmiyor Hile Şuan Güncelmi Birisi Yardımcı Olsun

Üye
7 HİZMET YILI
It is really bad and don't working so many times I've tried before. If i want to open hack, that opens, then League crash and I can't enter anymore to the match, I need to close the GoS external to work again.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...