Üye
guncellenmesini beklemekten baska care yok anlasılanyok zaten bende vermedim discord olsa gelsen buluruz belkı o anlamda ya 18 dolar 100tl edıo zaten
guncellenmesini beklemekten baska care yok anlasılanyok zaten bende vermedim discord olsa gelsen buluruz belkı o anlamda ya 18 dolar 100tl edıo zaten
guncellendı zaten sen inject yapamamıssın kankaguncellenmesini beklemekten baska care yok anlasılan
İnjecti yaptım benguncellendı zaten sen inject yapamamıssın kanka
orada status yazıyor notepad ı açmamı bekliyor açıyorum injectleniyor ve hile gizleniyor bundan başka işlem var mı ki ?notepad acıksa kapatman lazım ınjectlemesı ıcın tekrar acman lazım
sürümü oto seçiyodu ama manuel seç ile 9.16 yı seçip deniyimhile gizleniosa sıkıntı yok olmuş demektir surumumu yanlıs secdın acaba ılk secenektekı yerden surum secılıyor
ama dıkkat et ben taratttım hılede trojan vardısürümü oto seçiyodu ama manuel seç ile 9.16 yı seçip deniyim
Oldu, çalıştı hile şuan çalışıyo patch ı meğer elle seçmek gerekiyormuş bee çalışıyo :daynen bı dene
Post automatically merged:
ama dıkkat et ben taratttım hılede trojan vardı
valla mı lanLAAAAAAA OLDU LA ÇALIŞTI HİLE ŞUAN ÇALIŞIYO PATCH I MEĞER ELLE SEÇMEK GEREKİYORMUŞ BEE ÇALIŞIYO :d
kanka allah askına konusabılcegımız bı yere gel beraber gırekLAAAAAAA OLDU LA ÇALIŞTI HİLE ŞUAN ÇALIŞIYO PATCH I MEĞER ELLE SEÇMEK GEREKİYORMUŞ BEE ÇALIŞIYO :d
Aga ben hileyi şu amaçla kullancam ben zaten iyi lol oynuyom skilshotlarım falan isabetli ancak adc oynarken oıldugum yerden vuruyorum hani kaç vur yapamıyorum onun için sadece kaç vur özelligin kullancam tflerde dalarkenvalla mı lan
Post automatically merged:
kanka allah askına konusabılcegımız bı yere gel beraber gırek
ben feederler geldıgınde acıcam gkı cok gelıo ana carında acma ban rıskı yuzde yuz pbeyde falan acAga ben hileyi şu amaçla kullancam ben zaten iyi lol oynuyom skilshotlarım falan isabetli ancak adc oynarken oıldugum yerden vuruyorum hani kaç vur yapamıyorum onun için sadece kaç vur özelligin kullancam tflerde dalarken![]()
oyunda atıyor ya hıle sarı mesaj cıkıp gıdıo sendede varmıAga ben hileyi şu amaçla kullancam ben zaten iyi lol oynuyom skilshotlarım falan isabetli ancak adc oynarken oıldugum yerden vuruyorum hani kaç vur yapamıyorum onun için sadece kaç vur özelligin kullancam tflerde dalarken![]()
calısıyormu suan sende yaAga ben hileyi şu amaçla kullancam ben zaten iyi lol oynuyom skilshotlarım falan isabetli ancak adc oynarken oıldugum yerden vuruyorum hani kaç vur yapamıyorum onun için sadece kaç vur özelligin kullancam tflerde dalarken![]()
ben okadar ayrdım ettım bı soruma cevap vermedın kanka eyvallah nedıyımAga ben hileyi şu amaçla kullancam ben zaten iyi lol oynuyom skilshotlarım falan isabetli ancak adc oynarken oıldugum yerden vuruyorum hani kaç vur yapamıyorum onun için sadece kaç vur özelligin kullancam tflerde dalarken![]()
her türlü ban yiyorsun hacısürümü oto seçiyodu ama manuel seç ile 9.16 yı seçip deniyim
ya acsanda dll hatası verıyor yanı hıcbır ıse yaramıyor oyuna gırınce sarı yazı cıkyıor ıne bı dene dıscordun varsa soyle yap ınejct yerıne Discord.exe tam olarak boyle ayz soınra dıscord acıksa kapat tekrar ac olurProgramı açamıyorum (arka planda)