sameleague of legends dont open and says "reconnect"
hacım neyin prosu olucamzevlık oynucaksın işte gır oyna bıraz pro ol falan![]()
injectiyorsun tamam güzel problem yok da hileyi discord.exe ye injectledikten ve ardından oyuna girdikten sonra hile ya da script oyun içinde yok ? yani menü gelmiyor injectlenmemiş gibi ama sözde injectledik. Her şey dediğin gibiBeyler toplanın buraya nasıl yapıldığını anlatıyorum konuyu tam okumadığını için bir şey yapamıyorsunuz
Adımları harfiyen yaparsanız sorun çıkmayacaktır
NOT : DİSCORD AÇIKSA GÖREV YÖNETİCİSİNDEN SONLANDIRIN VE KESİNLİKLE Memory Hackersın Loaderından hileyi loadlayıınız diğer loaderdan hileyi açmaya çalışırsanız http hatası alırsınız !
1- Öncelikle Lol'ü açın hesabınıza giriş yapın
2- Sonra Memory Hackersın loaderına girip hileyi loadlamanız gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 16484
3- Loader açıldıktan sonra Lol hilesini bulup yükleye tıklıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 16486
4- Yükle dedikten sonra biraz bekleyip lol hilesinin account yeri gelmesi gerek bu kısma ID Kısmına "MemoryHackers" yazıp şifreyi sallıyoruz ve login diyip hilenin arayüzü açılıyor
Ekli dosyayı görüntüle 16487
Ekli dosyayı görüntüle 16488
5- Şuan script kısmından kullanmak istediğiniz scriptin tikini işaretleyip diğer adıma geçin
6- En Önemli ve can alan kısma geldik Lol external i download ettikten sonra bu alanda discordunuz yoksa indirmeniz gerek bazı yorumlar okudum adamın discordu yok discord.exe yazsam çalışır mı diyor xd Neyse devam edelim eğer discord indirmem diyorsanız görev yöneticisinden başka x32 bit değerinde bir uygulama bulup .exe yazan kısıma yazmanız gerek. Ben discord üzerinden anlatıyorum eğer discordunuz altta hali hazır bir şekilde çalışıyorsa onu görev yöneticisinden bulup görevini sonlandırın yoksa hile inject olmaz (discord açık değilse bir şey yapmanıza gerek yok). Neyse discordun görev yöneticinsinden sonlandırdıktan sonra, O yazılacak kısıma Discord.exe yazıp discordu çalıştırmanız gerek izleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 16489
7- Discordu çalıştırdıktan sonra önünüze are you sure want to load into discord.exe diye bir bilgi gelicek bu bir hata değil Türkçesi discord.exeyi yüklemek istediğinize emin misiniz diyor siz burda ok diyip diğer gelen bilgiye de evet demeniz gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 16490
8- Gos EXT Loaded diyor yani başarılı bir şekilde inject edildi tamam diyip geçin ve kapalı olan discordun açılması gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 16491
9- Şimdi her şey bitti ilk başta söylediğim altta tuttuğunuz lol e girip scriptin tadını çıkarabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 16492
BİR TEŞEKKÜRÜNÜZÜ ALIRIM