kullandığın addonla alakalıtpred hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim ?
sol üste FPS Geliyor mu ?Menü gelmiyor oyunda tüm adımları uyguluyorum
addonlarla alakalı ben varsayılan addonlarıyla oynadım hiçbir sorun yok.sürekli crash veriyor.
sol üste FPS Geliyor mu ?
Post automatically merged:
Hayır gelmiyor
Menü gelmiyor oyunda tüm adımları uyguluyorum
Lobide mi açıyorsunCevap verebilicek varmı oyuna girmeden menü ekranında hileyi çalıştırıyorum antreman modunu açıyorum karekteri seçiyorum tam oyuna giricem yeniden baglan diyor oyundayken açtım hileyi yine aynı hatayı verdi bunu nasıl düzelticez
Sen hileyi nasıl açıyorsunki bende oyuna yineden bağlan hatası veriyor
oyuna girdikten sonramı acıcaz?Lobide mi açıyorsun
yok lobide açman lazım saten de çözümü araştırdınmıoyuna girdikten sonramı acıcaz?
walla hertürlü atıyor oyundan hıleyı acınca cözümünü bulamadım.yok lobide açman lazım saten de çözümü araştırdınmı
reis bende orjinal addon hic bisi ellemedım oyuna gırmıyor sureklı yenıden baglan sureklı yenıden baglan bı vıdeolu anlatım vs yokmu discorda inject ediyorm olmuyor.sol üste FPS Geliyor mu ?
addonlarla alakalı ben varsayılan addonlarıyla oynadım hiçbir sorun yok.
yaptim yabanci biri yuklemıs de smdide menu gelmıyor oyun ıcınde shifte basıyorumwalla hertürlü atıyor oyundan hıleyı acınca cözümünü bulamadım.
reis bende orjinal addon hic bisi ellemedım oyuna gırmıyor sureklı yenıden baglan sureklı yenıden baglan bı vıdeolu anlatım vs yokmu discorda inject ediyorm olmuyor.