Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İndirdim ve çalışıyor.Gayet başarılı ellerinize sağlık.Gördüğüm sıkıntıları yazmak istiyorum.Öncelikle heroya özel databaseden indirseniz bile script düzgün çalışamıyor.Gerekli kararları veremiyor.Mesela Yasuo scriptini yüklediğinzde last hit "e" ayarlı otomatik.O canı az minyonun etrafında 4 düşman bile olsa e skilini atıp o minyonu kesecektir.Bu da sizin ölmenize sebep olacaktır.İkinci olarak Orbwalker komutları işe yaramıyor.Space de bassan,v,c de bassan mouse imleci neredeyse karakter oraya yürüyor ve sadece düz vuruş yapıyor.Onun dışında jungle göstermiyor,"enable" olduğu halde.Skill attığında düşman skill gösterme açık olduğu halde bazı skillerin menzili ve attığı gözükürken bazı skillerde gözükmüyor ve dodge atmıyor.Kesinlikle dodge scripti gelmeli diye düşünüyorum bu arada.Şu anda hile açtığımda gördüğüm şey çalı warlı mı değil mi,warlıysa süresi ne kadar kalmış wardın.Adamın hangi skilleri açık,hangi skillerini geliştiriyor.Ultisi gelmiş mi,kullanmış mı ya da kullandıysa skillerini süreleri ne kadar kalmış.Summoner spell için de geçerli.D kullanmış mı F kullanmış mı gibi.Görüşümde yoksa bile düşmandan herhangi biri base atıyorsa onu gösteriyor ekranda.Şu karakter base atıyor ve şu kadar canı kaldı gibisinden.Bunlar yeterli zaten başlı başına.Elinize sağlık.Biliyorum sürekli patch gelen ve online veritabanlı bir oyuna hile getirmek çok zor.Ben daha merhaba dünya bile anca yazıyorum bu yüzden sizi eleştirmeye hakkım yok asla yanlış anlamayın lütfen.Sadece hangileri çalışmıyor onu belirtmek istedim.Bir de dodge ve savaş sisi kaldırma vs.gelse base atma olayı ile baya iyi olur.Jinx gibi herolarla canı az base atan uyarısı geldiğinde çok rahat bir şekilde nerede olduğunu görüp ona göre ulti atabiliriz.ya da karşı junglerı görebiliriz vs.
Script i bu adamlar yazmıyor onun için boş atma

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bende combo tuşu var basıyorum sadece düz atak yapıyor skill atmıyor lütfen yardım edin veya skilleri dodgeleme felan yokmu ben videolar izlediğimde en alt kısımda Premium diye ayrı bir sekme vardı bende yok sizlerde varmı ? ve ayriyetten izlediğim videoda herşeyi otomatik bir şekilde yapıyordu skil atmak skilden kaçmak v.s
+++++++++++++++ YARDIM

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
şifreyi kabul etmiyor varmı bi şifresi lütfen <3

Üye
7 HİZMET YILI
lınk bozuk usta duzeltırmısın contıne dıyoruz yukleme alanı sanıye sayıyor sonra yukle dıyoruz zararlı oldugu için indirmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
http/1.1 404 not found hatası alıyorum yardım edin, ilk yaptığımda böyle bir hata ile karşılaşmamıştım hatta oyuna girdim çalışmıştı daha sonra olmadı.

Üye
7 HİZMET YILI
http/1.1 404 hatası alıyorum, bir kaç tane vpn kullanmayıda denedim fakat çalıştıramadım bir türlü. Bir çözümü var mıdır ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
http hatasını memory hacker launcherden açarak çözdüm ben direk hileyi açmayın launcherden açıp devam edin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyundan atıyor reis çalıştırdığım zaman

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar http hatası alanlar windows+r tuşuna basıp %appdata% den GamingOnSteroids i silsin girerken beni hatırla açmayın açarsanız tekrarlanır da ben açınca oyun kapanıyor biri bana da yardımcı olsun lütfen

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kullanıcı adını yazıyorum şifreyi sallıyorum fakat yanlış diyor :(((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...