Üye
Hile Çalışıyor ama vayne ile oynuyorum dogru düzgün adamlara dalmıyor minyon kesemiyor bu nasıl bi Script. benim ayarlarda mı sıkıntı var yoksa Script'de mi ? bilen varsa yazsın...
hacım enjekte ettim oyunda shifte basıyorum çalışmıyor neden olabilir ?Hile Çalışıyor ama vayne ile oynuyorum dogru düzgün adamlara dalmıyor minyon kesemiyor bu nasıl bi Script. benim ayarlarda mı sıkıntı var yoksa Script'de mi ? bilen varsa yazsın...
sorunu söylersen elimizden geldiğince yardımcı oluruz zatenkimse neden ilgilenmiyor anlamadım ? çalışmıyor çalıştıran arkadaşlar sorumuzu cevaplandırabilirmi acaba ?
me manda o link tbm plsthank you <3
Sen çek o zaman ?Bu konuda bır tane memoryhackers uyesı vıdeo cekmemıs cekse bıle yarım yamalak bın ton laf var bı tane ıcraaat yok yazık
caner dc var mı9.8 yazıyor hala ama az once denedim tam yapamadım tekrar denicem
ya bana yardımcı olurmusun düz vuruş ve son vuruş var başkada birşey yok ty.Gosun kendi sitesinden oynadığın heroya göre script indireceksin programa. Sonra tadını çıkar. BEcerebilirsen tabi