9 ay öncesine göre hat değerlerinde kötüleşme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
9 ay önceki hat değerlerim ile şimdiki hat değerlerim aynı değil. Altyapı Türk Telekomun kullandığımız internette Türk Telekom fakat 9 ay öncesine göre değerlerimde kötüleşme var. Kaç kez belirtmeme rağmen yardımcı da olmuyorlar ne yapabilirim? Ocak ayında taahhütüm bitecek ben de başka internet sağlayıcısına geçip 100mbpslik paket alacaktım fakat şu an bulunan hat değerlerim buna izin vermiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Türkcell ilgilenmiyor 2 hafta İnternetsiz kalmıştım

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Türkcell ilgilenmiyor 2 hafta İnternetsiz kalmıştım
Pazartesi müşteri hizmetleri ile tekrardan konuşacağım eğer yardım etmezlerse taahhütü bedelsiz iptal etmelerini isteyeceğim zaten 1 yıl üzeri taahhütlerde gerekçe göstermeksizin ve bedel ödemeksizin kişi iptal ettirebiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardeşim bu sorun genel ilk başlarda güzel veriyolar sonra kısmaya başlıyorlar aynı sorun bendede var malesef türk telekom kullanıyorum telefonla aradığmız zamanda dalga geçer gibi yok modemi 15 dakka kapat aç aynı masalları anlatıp duruyorlar yada arıza kaydı oluşturduk hikayesi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
moralini bozmak istemem ama adamlar hadi biz bu alt yapıyı yenileyelim demedikten sonra senin iş biraz zor çözülür gibi ya

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben aynı sorun ile ilgili müşteri hizmetleriyle konuşmuştum.Karantinada internette daha fazla vakit geçirdiğimizden dolayı internet hızları düşüyormuş öyle dedilerdi bana :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Virüs sebeyiyle internete aşırı yuklenmeler olmaya başladı bu sebepten sürekli internetin hızı yarıya düşüyor takmıyorlar eskisi gibi müşteri hizmetleri de

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Uzun süreli modem kullanımında da oluyor bunlar modemini değiştirmeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hemen hemen bütün firmalar zaten Türk Telekomun altyapısını kullanıyor sadece kampanyaları kendi kafalarına göre yapıyorlar altyapı sorunu artık herkeste var bu gidişle ne olacak bu son belli bile değil.Bilerek internet hızını düşürüyorlar sen aradığında pat şu kampanyamız var diyip seni tekrardan bağlamak için inanma bunlara başka markalara geç.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Turktelkom hattını kullanıyorum mobil ver hızı 2katına cikacak dediler daha cok düstü acaba teledondan dolayimı telefon modeil samsun galaxy s10plus

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
mevzu o değil kardeşim altyapı yoksa oturduğun yerde seni takmıyorlar maalesef tt çalışma şekli bu da alış derim ya da eve benim gibi superbox çek mobil veri falan kullanma

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
TÜRKTELEKOM un hiç birşeyi ne bulaşmamanı tavsiye ederim COVİD-19 dan daha beter :)

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Türk telekom asla almayın aga pişmanlık hergün bir arıza çıkıyor ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aynısı Banada Oldu Nedenini Bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...