9 bin TL laptop önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
arkadaşlar fiyat performans ve sıcak olmama olursa iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sıcak olmama derken? Her laptopta olur bu, 9000TL'ye bütün oyunları açıcak Masaüstü alacağına gidip laptop almak saçmalık

Monster Abra A5
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

(Konu açmak için konu açmayın.)

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
laptop alıyosan her türlü ısınma olur bir süre sonra kral ama tavsiyem 7 bin lira olan bu laptop

Casper Excalibur G770.9300-8UH0X Intel Core i5 9300H 8GB 240GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar​

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
yani üzgünüm ama ısınmama gibi bir şeyi malesef laptoplar pek sağlayamaz hani arkadaşım tarih öncesi bir laptop kullanıyor aşırı fazla ısınıyor masanın altında 6 tane fan kullanıyor yani demem o ki bence masaüstü en ideali bir abim var toplarız sana

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sıcak olmama derken? Her laptopta olur bu, 9000TL'ye bütün oyunları açıcak Masaüstü alacağına gidip laptop almak saçmalık

Monster Abra A5

(Konu açmak için konu açmayın.)
hocam arkadaş laptop demişken neden şu genel "masaüstü alırsan daha iyi" yorumunu yapıyorsunuz belki iş hayatında, belki seyahat ederken kullanacak? laptop öneriniz varsa yapın yoksa geçin zor değil :)

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI

Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop)​

her leptop ısınır onun için ayrı birşey alıcaksın

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Model degil ama marka olarak kesinlikle monster öneririm garanti sürem bittiği halde ucretsiz bakim yapildi garanti kapsamini ihlal ettigim halde arızayı çözdüler hizmet kaliteli gerçekten

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
acer nitro 5 efsanedir

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İşlem yapan her elektronik cihaz ısı üretir, sadece içerisinden elektrik akımı geçen şalterler dahi ısınır.
Yüksek grafikli oyun oynamak performans kullanımıyla doğru orantılı ısı üretecektir, bunun mantıksal ve teknolojiksel çözüm iste mühendisliktir.

Bu mühendisliği iyi laptoplarda bulabiliriz, marka modele göre değişmektedir. Kısmen şansınıza bağlıdır, laptoplarda işlemcinin maximum kullanımını belirlemek mümkündür. Özellikle sıfır bir laptopta işlemci maximum kullanımını %90 %80 yapmak maximum çalışmada 120 derece olan bilgisayarın 80 derecede kalmasını (rakamları sallıyorum) sağlayabilir. Tavsiyem budur.

Laptop önerisine gelecek olursak kısa bir araştırma yaptım sen kesin araştırmanı yap eski anakart olmasın en az 16gb yükseltilebilmeli

bu arkadaş çok yen nesil duruyor olsada 8gb ram ile geliyor bütçeye göre en yüksek fiyatlısı marka asus bana sorarsan çok ısınmadım

şu arkadaş çok iyi gözüküyor bak 16gb ram ile geliyor ekran kartı daha iyi gibi en önemlisi monster olması üstteki hava cıva örnek olsun

asus masus casper alınmaz alıcaksan msı alıcaksın monster alıcaksın başka marka tanımaman lazım diğerleri iyi çıkmaz adamlar oyun üstüne arge yapıyor

ikinci attığım çok iyi oyun performansını araştır, başka modeller araştır, biraz bekle ve kararını ver. İyi günler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
laptop almak yerine git masaüstü al pisman olursun sonra :(

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence itopyadaki direkt toplama olanlara bakarsan daha mantıklı olur. İndirimli çok uygun cihazlar oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Monster lara baktınmı hiç?

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Şöyle bi pc var ama hiç biri sana ısınmama garantisi veremez "MSI GF63 Thin 9SCSR-1053XTR Intel Core i5 9300H 8GB 256GB SSD GTX 1650Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar"​

Üye
7 HİZMET YILI
urada.com/asus-tuf-fx706li-hx200-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650ti-freedos-173-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000277ZD?magaza=Hepsiburada

Bunun 16 GB versiyonu da var fakat tek kanal olduğu için önermedim. Bunu alıp 8 GB ram takviyesi yaparsın mis.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Her kafadan ayrı ses çıkıyor @123525
I5 işlemci 8gb ram tavsiye eden var 9000 TL vericeksin i5 işlemcili 8gb ramli pc alıcaksın pc piyasası daha o duruma gelmedi

şu pc bak monster notebook tam gaming pc

10. nesil i7 işlemci var 16gb ram var 250 gb ssd var gtx1650ti var 15.6 inç olması ise biraz daha küçük sayılabilir 17 olanlar var ama ekranın kalitesini düşünürsek normal 120hz monitör klavye kaliteli v rgb var ömür boyu ücretsiz bakım var maşallahlık pc

malzemeside kaliteli ben olsam bunu almayı düşünebilirdim. Ayrıca masaüstü diyenler var, haklılar özellik olarak masaüstü pc alabilirsin ama bilin bakalım sorun ne? piyasada donanım kalmadı ekran kartı yok itopyaya girin abicim bakın 2000 TL lik ekran kartından sonda 16000 TL lik ekran kartı geliyor niye piyasada kalmadı istesenizde adam gibi alamazsınız.

Normalde masaüstü kullanıcısıyım ancak son zamanlarda minimalizeninde önemini anladım anlayacağınız mümkünse bir dünya klavye mouse monitör kablo elektrik kullanımı tamir yerine sadece bir laptop daha iyi.
ekran kartı ama sistem biraz daha farklı gibi ama ekran kartı sağlam bak

aynı laptopla yapılan oyun testleri, forza horizon 4 açıyorsa herşeyi açar bence

üstüne screen recording var performans kaybı demek

sırt çantasıda veriyorlarmış sanırım

yalnız verdiğim linklerden sorumluluk kabul etmiyorum olurda satıcı sorun çıkartır sen verdin deme ben ürün öneriyorum fiyat standart zaten heryerde
benchmarklar baya iyi ekran kartı için. İşlemcide i7 16gb ram var en yeni oyunları bir kaç yıl rahat idare eder diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...