Her kafadan ayrı ses çıkıyor
@123525
I5 işlemci 8gb ram tavsiye eden var 9000 TL vericeksin i5 işlemcili 8gb ramli pc alıcaksın pc piyasası daha o duruma gelmedi
şu pc bak monster notebook tam gaming pc
10. nesil i7 işlemci var 16gb ram var 250 gb ssd var gtx1650ti var 15.6 inç olması ise biraz daha küçük sayılabilir 17 olanlar var ama ekranın kalitesini düşünürsek normal 120hz monitör klavye kaliteli v rgb var ömür boyu ücretsiz bakım var maşallahlık pc
malzemeside kaliteli ben olsam bunu almayı düşünebilirdim. Ayrıca masaüstü diyenler var, haklılar özellik olarak masaüstü pc alabilirsin ama bilin bakalım sorun ne? piyasada donanım kalmadı ekran kartı yok itopyaya girin abicim bakın 2000 TL lik ekran kartından sonda 16000 TL lik ekran kartı geliyor niye piyasada kalmadı istesenizde adam gibi alamazsınız.
Normalde masaüstü kullanıcısıyım ancak son zamanlarda minimalizeninde önemini anladım anlayacağınız mümkünse bir dünya klavye mouse monitör kablo elektrik kullanımı tamir yerine sadece bir laptop daha iyi.
ekran kartı ama sistem biraz daha farklı gibi ama ekran kartı sağlam bak
aynı laptopla yapılan oyun testleri, forza horizon 4 açıyorsa herşeyi açar bence
üstüne screen recording var performans kaybı demek
sırt çantasıda veriyorlarmış sanırım
yalnız verdiğim linklerden sorumluluk kabul etmiyorum olurda satıcı sorun çıkartır sen verdin deme ben ürün öneriyorum fiyat standart zaten heryerde
benchmarklar baya iyi ekran kartı için. İşlemcide i7 16gb ram var en yeni oyunları bir kaç yıl rahat idare eder diye düşünüyorum