Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 11. sınıfım şuan 9. sınıfın ilk günü önde oturuyodum ve arkamda lolle ilgili bi konu başlattılar onlara katıldım şanslıydım direk tanışabilmiştim birileriyle
knk ben 11 sınıfım ama 9. sınıfıda hatırlıyorum resmen korkuyordum yanıma bir tane ccouk oturdu ilk bi hafta hiç konuşmadık öyle diyim sanki herkes birbirini tanıyordu
okul açıldığında fındıktaydım çalışıyordum 1 hafta sonra gitmiştim ilk dersimiz matematikti tabi ben dersi sırayla edebiyat kimya biyoloji sandım meğerse matematikte mantık konusu varmış ortam güzeldi 1-2 sakat vardı 20v1 takılır kekolardan oda 2 gün sonra gitmişti onun dışında iyi denebilir
11. sınıfım okula gitmiyorum, hayatınızın en boş dönemlerini yaşıyorsunuz liseyi açığa aldım fakat artık açıktan okuma da kapandı. Geçemiyorsunuz, ben geçtim çalışıyorum açıktan lise bitince üniye gideceğim yksde artık baraj yok ne yaparsam yapayım yerleşeceğim gidip besyö okumak istiyorum. Lise kadar boş bir yer yok arkadaşlar çok önemsemeyin. Okul okumayın demeyeceğim ama mesele nerelere geliyor yani. Okulunuzu hayatınızmış sanmayın, dışarıda da bi hayat var.