Üye
Ben bypass yaptığım için programdan giriyorum dediğin kısma bastığımda emilatöre geçermi bilemedim denemek lazım sağolBende hilesiz bir şekilde 98 de kalma sorunu vardı emulatörün sağındaki sekmelerde çift kare gibi bir işaret var 98 da kaldığında oraya bas başka bir pencerede açılıyor oyun o zaman sıkıntı gidiyordu. Ama hileli de olur mu bilmiyorum bir denemen lazım.
Reis bende çaresizce deniyorum ama açılmıyoraynı sorun bende vardı bişey yapmadım çaresizce denedim kendılığınden açıldı
Bu bypass ı kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamadık diyorlar.Bypass i duzelt baska bypass dene
Aynı hatayı alıyordum eve geçince bende bir deneyim teşekkür ediyorum.sorunu çözdüm arkadaşlar.
98fix diye bi program var onu yükledim.pcnin bölgeyi çinle değiştirdim .
98 de kaldığı zaman programı çalıştırıyosunuz sorun düzeliyor.
format at baska cozumu yokSelam arkadaşlar. Dün pubg emülatöre bypass yaptım oldu fakat oyuna girdiğimde bir süre Sonra donuyor kapatıp açtığımda ise yükleme yüzde 98 de kalıyor. Gameloopu silip yeniden kuruyorum düzeliyor. Bir iki oyun sonra gene aynı sorun donuyor atıyor yeniden girdiğimde yüzde 98 de kalıyor. Temp dosyalarını sildim fakat düzelmedi. Nedir bu sorunun kaynağı dünden beri bulamadım bir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. Teşekkürler herkese.
olmadı mı olmuyorbendede öyle bir soeun oldu oyunun ayarlarını sıfırla tekrar giriş yap manı tavsiye ederim
çoklu pencere aç geçici olarak problemini çözecektir.Selam arkadaşlar. Dün pubg emülatöre bypass yaptım oldu fakat oyuna girdiğimde bir süre Sonra donuyor kapatıp açtığımda ise yükleme yüzde 98 de kalıyor. Gameloopu silip yeniden kuruyorum düzeliyor. Bir iki oyun sonra gene aynı sorun donuyor atıyor yeniden girdiğimde yüzde 98 de kalıyor. Temp dosyalarını sildim fakat düzelmedi. Nedir bu sorunun kaynağı dünden beri bulamadım bir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. Teşekkürler herkese.
Denemeni tavsiye ediyorum. Bu hatayı her aldıgın da tek yapman gereken şey programı çalıştırmak sorun düzeliyor. YouTube da buldum yapanın eline sağlık. Ikı gundur kafayı yemiştimAynı hatayı alıyordum eve geçince bende bir deneyim teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?