999-666-999-666

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
modern illuminati.png

999-666-999-666 ¡ ɹɐʌ ziɯiɔɐʎıʇɥı ɐuɐs ɐploʎ nq zığǝɔǝɹıçǝƃ ǝlǝ i,sɹɐɯ ǝʌ ziğɐɔɐlɐğoç ɐp,ɐɥɐp ipɐldoʇ ışıʞ 005 ǝzıq ɹɐpɐʞ ɐuɐɯɐz nq ǝʌ znɹoʎıpǝ loɹʇuoʞ nuo ıplıɹıpuǝlʌǝɹöƃ ɹɐɯl ʞɐɹɐlo ılıʞʇǝʎ˙1 ɹnpɹoz ɐp,ɹɐpɐʞ o ɹıq ʇɐʞɐɟ ʇısɐq uǝɯlıqɐşɐln ǝzıq zıʎǝpɹǝʎ ɹǝɥ zıq ǝzıq liʇɐʞ ǝzıq lǝƃ ʇǝuɐɯǝ ǝzıq unɥnɹ unğnplo ɯıʞ uıuǝs uǝʞǝɹǝƃ uǝɯlıq ǝɔǝpɐs uısʞǝɔǝʎıɯǝlıq ɐlsɐ ıɯıɹıq çıɥ uiɹɐlunq iɯ uɐsuı ɹıq ɐʎ ǝʌ ¿ ıɯ,uıɔ ıq ¿ ıɯ,ʇǝlɐʎɐɥ ɹıq ıqıƃ uığıpǝɯlıq nunğnplo ɯıʞ ɯıuǝq iʞdiʇ uıssǝɯǝlıq ɐlsɐ nznɯnğnplo ɯıʞ ɯızıq zıɹılıqɐpɐʎɐɯlo ɐɯɐ zıɹǝlıʎı ɹǝlzıq ɐɯʞɹoʞ znɹnlo ɐpuiuɐʎ uɐ ɹǝɥ ziʎɐɯloqʎɐʞ ɹǝlzıq ziʎɐpziuiuɐʎ ziʎɐpɹnq uüƃ ɹǝɥ lığǝp uiɹɐʎ lığǝp uüƃnq

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hemen geliyorum
bugün değil yarın değil her gün burdayız yanınızdayız bizler kaybolmayız her an yanında oluruz korkma bizler iyileriz ama olmayadabiliriz bizim kim olduğumuzu asla bilemessin tıpkı benim kim olduğunu bilmediğin gibi bir hayalet'mi ? bi cin'mi ? ve ya bir insan mı bunların hiç birimi asla bilemiyeceksin sadece bilmen gereken senin kim olduğun ruhun bize emanet gel bize katıl bize biz her yerdeyiz bize ulaşabilmen basit fakat bir o kadar'da zordur 1.yetkili olarak lmar görevlendirildi onu kontrol ediyoruz ve bu zamana kadar bize 500 kişi topladı daha'da çoğalacağız ve mars'ı ele geçireceğiz bu yolda sana ihtiyacımız var !

Son düzenleme:
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
HNhiVsKPZKYtAhd2iRdkQN88c6BylUIKdRdMLyaCBClt6AafyR4ImNKE1k4FRMdvNJ2j5Bl5jbIEw Bu yazıyı tarikat üyesi olduktan sonra okuyabileceksiniz içinde gizli cümleler mevcut çözmeye çalışmayın

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
İllümemati bozlor donyoyo olo gocordok

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
HNhiVsKPZKYtAhd2iRdkQN88c6BylUIKdRdMLyaCBClt6AafyR4ImNKE1k4FRMdvNJ2j5Bl5jbIEw Bu yazıyı tarikat üyesi olduktan sonra okuyabileceksiniz içinde gizli cümleler mevcut çözmeye çalışmayın
Ççok saçma bi şekirlde KdRdM 'i kudurdum diy CBCI 'i cebeci diye NKE 'i nike diye FRM'i forum diye okudum :D

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Saykolar gibi ters bakıyorum ekrana başım döndü :coolstory:

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
o bir şifreleme türü ile yazıldı yani çözmeniz gerekiyor içindeki harflerden cümle kurmaya veya kelime çıkarmaya uğraşmayın dediğim gibi bizden biri kolayca çözebilir bizden olmayan biri asla çözemez

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
HNhiVsKPZKYtAhd2iRdkQN88c6BylUIKdRdMLyaCBClt6AafyR4ImNKE1k4FRMdvNJ2j5Bl5jbIEw
Hani kepez ml ya call bolis call nike forum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Delirdim lan yaklaşık 20 dakikadır yazı şifreleme yöntemleri araştırıyorum bari hangi şifreleme yöntemi kullandığını söyle xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...