Çözüldü A debugger hatası - WSReborn LoL sc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Loader güncel
tüm redistler visual v.b inik (son sürüm)
windows tamir cmdlerinin hepsini çalıstırdım
tarayıcı değiştirdim
temp prefetch %temp% v.b hepsini temizledim (debug hataları dahil)
Yeniden başlattım
farklı wifi ve farklı frekanslarla denedim yine olmadı
lolü silip yükledim yine olmadı
lol auto nextgen bypass kullandım gene bişeyler değişmedi
lol client tamiri yaptım yine sonuç yok
Tarayacı verileri önbellek cerez dahil komple tüm zamanla sildim

hatayabaq.png

Şimdi gelip Bana format at falan filan demeyin. Format atamaycağım kadar dolu disklerim.

Son düzenleme:
Çözüm
DirectX'in debug sürümünü devre dışı bırakın. (Nasıl yapılacağına internetten bakabilirsiniz.)
Hextech repair toolu indirip League of Legends'ı onarın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Merhaba
Baştan şunu belirtmek isterim ki sorununuz hile ile alakalı değil. Çünkü; hileden kaynaklan bir sorun olabilmesi için hileyi kodlayan Developer'in kodlama da karakter hatası yapmış olması gerekir ki Debugger hatası oluşsun. Ayrıca hilede böyle bir hata olması durumunda diğer kullanıcılarda da aynı hatayı vermesi gerekir diye düşünüyorum.

Şimdi aşağıdaki adımları uygulayarak durumu gözlemleyiniz.

Windows + R tuş Kombinasyonunu kullanarak çalıştır panelinin arama yerine msconfig yazınız ve tamam deyiniz Karşınıza sistem yapılandırması penceresi
gelecektir.
Bu pencerede üst soldan ikinci sıradaki Önyükleme başlığına tıklayınız. Şimdi aşağıda Gelişmiş seçenekler başlığına tıklayınız. Açılan pencerede sol tarafta Hata Ayıkla kutucuğundaki işareti kaldırınız ve Tamam deyiniz.
Bir önceki pencereden de uygula ve tamam deyiniz. Bilgisayarı yeniden başlatınız ve Anti virüs yazılımlarınızı ve benzerleri varsa onları da hepsini devre dışı bırakınız. Bu işlemi Hileyi indirip çalıştırmadan öncede yapmanız gerekir.
Şimdi tekrar deneyerek sorunun çözülüp çözülmediğini gözlemleyiniz.​

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba
Baştan şunu belirtmek isterim ki sorununuz hile ile alakalı değil. Çünkü; hileden kaynaklan bir sorun olabilmesi için hileyi kodlayan Developer'in kodlama da karakter hatası yapmış olması gerekir ki Debugger hatası oluşsun. Ayrıca hilede böyle bir hata olması durumunda diğer kullanıcılarda da aynı hatayı vermesi gerekir diye düşünüyorum.

Şimdi aşağıdaki adımları uygulayarak durumu gözlemleyiniz.

Windows + R tuş Kombinasyonunu kullanarak çalıştır panelinin arama yerine msconfig yazınız ve tamam deyiniz Karşınıza sistem yapılandırması penceresi
gelecektir.
Bu pencerede üst soldan ikinci sıradaki Önyükleme başlığına tıklayınız. Şimdi aşağıda Gelişmiş seçenekler başlığına tıklayınız. Açılan pencerede sol tarafta Hata Ayıkla kutucuğundaki işareti kaldırınız ve Tamam deyiniz.
Bir önceki pencereden de uygula ve tamam deyiniz. Bilgisayarı yeniden başlatınız ve Anti virüs yazılımlarınızı ve benzerleri varsa onları da hepsini devre dışı bırakınız. Bu işlemi Hileyi indirip çalıştırmadan öncede yapmanız gerekir.
Şimdi tekrar deneyerek sorunun çözülüp çözülmediğini gözlemleyiniz.​
hata ayıkla açık değil.
antivirüs komple kapalı ve çözülmedi.

Son düzenleme:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
DirectX'in debug sürümünü devre dışı bırakın. (Nasıl yapılacağına internetten bakabilirsiniz.)
Hextech repair toolu indirip League of Legends'ı onarın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...