- Yasaklandı
Banlı Üye
Başka forumlarda görmüştüm arastir birazvalorantta vandal için sekmeme makrosu arıyorum a4tech x7 xl-750 bh kullanan arkadaşlar kullandığınız bir makro dosyası varmı
Başka forumlarda görmüştüm arastir birazvalorantta vandal için sekmeme makrosu arıyorum a4tech x7 xl-750 bh kullanan arkadaşlar kullandığınız bir makro dosyası varmı
yinede ban yemezmi?kendi programını crackleyip bu işi halledebilirsin bence![]()
Hangi marka mouse kullanıyorsun dostum yazsana.Ben de kendim de olanı söyledim arkadaşım . Beta dan bu yana oynuyorum banlanmadım henüz. Benden yana sıkıntı olmadı
ban yersin bence yapmavalorantta vandal için sekmeme makrosu arıyorum a4tech x7 xl-750 bh kullanan arkadaşlar kullandığınız bir makro dosyası varmı
Tespit ediliyor knk her türlü tespit ediliyorvalorantta macro tespit ediliyor mu onu bilmek lazım ilk eğer ediliyorsa zaten uğraşmaya deymez
what type of mouse are you using ?????I'm looking for a tab macro for vandal in valorant, friends using a4tech x7 xl-750 bh, do you have a macro file that you use?
kendim yapiyorum ne demek reis yani mausu mu programliyosun ne demek tam olarak aciklar misinAynı benBen de kendim yapıyorum makromu sıkıntı yok devam
![]()
Mouse un kendi yazılımı var . Oscar Macro ile detaylı ve net bir şekilde macro yapmanı sağlıyor. X-Y ayarlarını zamanlamayı sağa sola çekmeleri herşeyi kendin deneme yanılma yöntemiyle çok iyi ayarlayabiliyorsun. Sadece zaman alıyor birazkendim yapiyorum ne demek reis yani mausu mu programliyosun ne demek tam olarak aciklar misin