ABD'den iPhone 14 getirtmek kârlı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pasaporta sadece 2 tane işleyebiliyorsun 3 yıl boyunca.
ABD satış fiyatı + 2700 TL vergi odersin daha karlı olur ( yarı yarıya ).
3 yıl sonra piyasa fiyatından satış yapabilirsin TR içinde.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
illa abd olmasın gerek yok bunun için telefon turizimleri bile var türkiyedeki iphon 14 fiyatına 1 hafta tatil + iphon 14 alıyorsun onlara bir bakın istersen ama yurt dışından lamak çok mantıklı yurt dışı telefon pasaporta kaydettikten sonra hiç bir sıkıntı olmuyor abimin telefonu iphon 7 plus çıktığı zaman yurt dışından almıştık halne de kullanımda tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum eğer eşine dostuna getirtebilirsen tabiki karlı fırsatın varsa hiç durma al

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
karlı ama telefoncuda işlem v.s görmesi lazım pasaport işlemi falan

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
amerikadan getirecekseniz tavsiyem iphone 14 pro max 512 gb falan getirin fiyat farkı çok yükseliyor kapasite arttıkça. burada satarsınız 14 alırsınız :D

Üye
3 HİZMET YILI
Kendin için alacaksan karlı ama getirtip satmak pek karlı değil, bunun ticaretini yapan çok fazla kişi var karı düşük tutup sürümden kazanıyorlar ve abd modelleri e-sim oluyor Türkiye'de fazla tercih edilmiyor. Kendin kullanacaksan mantıklı 10-15 bin tl kara geçmiş olursun

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Amerika'da kuzenim var, 2 aya gelecek. Oradan iPhone 14 getirtmek sizce kârlı olur mu? Aldırsam ve burada düz iPhone 14'ü kaça satarım sizce? Yurt dışı olduğu için fiyat fazlasıyla öldürür alıcılar diye düşünüyorum.
Yurt Dışı cihaz olunca fiyat düşüyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben 14 pro max getirtiyorum 5güne gelecek bunun için yunanistana gidip geldim total 25k tlye falan mal oldu telefon türkiyede 50k tl civarı her türlü değer

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
daha karlı ama zor bi işlem bide klapanma sıkıntıları olmaya başlamış bu ara çok fazla dikkatli olup halledebilceksen her şeyini almak çok mantıklı

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Of COurse !! it's quite cheap there !!
If possible buy some GPUs !!
xD

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bence ticaret işine hiç bulaşılmaz kullanmak için getirteceksen getirebilirsin kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kârlı ama ülkeye sokman imei falan var onlar sıkıntı en fazla yapıcahın kâr 3k 4k Arası hem garantisi de yok tr den almak en mantıklısı olucakdır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence riske atma 3-5 kar edersin ama getirttiğini burda kullanamıcan ona para verceksin açtırtçaksın falan ki buda süreli oluyor direk burdan al daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
KENDİN KULLANACAKSAN EĞER ÇOK MANTIKLI SATMAYA GELİNCE SIKINTI OLUYOR

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Amerika'da kuzenim var, 2 aya gelecek. Oradan iPhone 14 getirtmek sizce kârlı olur mu? Aldırsam ve burada düz iPhone 14'ü kaça satarım sizce? Yurt dışı olduğu için fiyat fazlasıyla öldürür alıcılar diye düşünüyover
kuzeninin türkiye hattıyla 2 sene kullanırsan sonra bütün hatlar geçerli olur bildiğim kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...