Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben planlı olduğunu düşünüyorum yoksa amerika nasıl kaybetsin adamların her türlü araziye uygun araçları ve donanınmları var rusyaya ingiltereye karşı savaşmıyor ki kaybetsın talibana karşı savaşıyor, ileride yapacakları başka bi hamlenın alt metnı oldugunu dusunuyorum...
Trumpın egoist bir insan olması bunda çok büyük bir etkwn. Yürütülen siyaset bilim ve akıldan uzak kişisel fikirlerin ön planda oldugu bi yönetim sistwmi var daha beter olsunlar yaşayan insanların sucu yok ama yönetenler kendi menfaatleri icin milyonlarca insanın iliğini sömürüyor canlarını alıyor.
ABD'nin yenilgisi derken ekonomik anlamda bir yenilgiden mi söz ediyoruz yoksa politik anlamda bir yenilgiden mi? Ekonomik anlamda bir yenilgiden söz ediyorsak evet şu an ekonomik bir kıskaç içindeler, İngiltere ile kıyasıya bir rekabet yarışı içerisindeler, politik anlamda ise dışişlerinde şu an akıllı ve uzun vadeli adımlar attıklarını düşünüyorum.